Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall

Aitana es desfà en plors i tothom s'imagina el pitjor: Fins i tot Ana Duato

La cantant podria haver trencat amb Miguel Bernardeau

Aitana Ocaña té molts sort. Segueix acumulant èxits i recollint premis contínuament. Tot i ser tan jove, la catalana s'ha convertit en un pes pesant de la indústria musical, i tot el que tingui a veure amb ella es converteix en notícia.

Sobretot la seva vida privada. Encara que la cantant no s'amagui i intenti portar-ho amb la màxima naturalitat possible, la relació que té amb Miguel Bernardeau va suposar una autèntica bomba per a la premsa del cor.

Ja fa gairebé tres anys que estan junts. Van començar a sortir just quan Aitana començava a enlairar-se al món de la música.

Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau
Aitana i Miguel han viscut una història d'amor molt bonica | GTRES

D'altra banda, al fill d'Ana Duato sembla que les coses no li van bé, ja que, pel que es diu, ja no li fan tantes propostes ni té tants projectes professionals a llarg termini. Un tema que pot haver suposat una sotragada a la relació amb Aitana.

La possible crisi entre Aitana i Miguel

Els rumors sobre el fet que estan en crisi no fan res més que créixer De fet, fa poc els paparazzis van enxampar Ana Duato consolant la seva nora, que estava plorant desconsoladament al mig del carrer.

 

No se'n sap el motiu, però pot ser que estigui relacionat amb un possible conflicte en la parella. La veritat és que aquestes imatges s'han viralitzat a les xarxes socials i en diversos mitjans de comunicació, ja que no és habitual veure Aitana tan desolada i trista.

L'actriu Ana Duato i el seu fill Miguel Bernardeau de vacances a Formentera, el diumenge 16 d'agost de 2015
Miguel Bernardeau és fill de la famosa actriu Ana Duato | GTRES

El més notable ha estat, sens dubte, que no hi hagués ni rastre de Bernadeau en aquest moment en què Aitana es va posar a plorar davant de la seva sogra. I més sabent que l'artista ha passat una ratxa complicada i que fins i tot s'ha vist obligada a cancel·lar concerts per problemes de salut.

Fa mesos que la parella no es deixa veure en públic, mentre que abans sempre passejaven el seu amor pels carrers de Madrid fonent-se en petons i abraçades.

Estan en crisi? Sens dubte, Halloween va ser un punt d'inflexió que va marcar un abans i un després a la relació d'Aitana i Miguel.

Aitana i Miguel
Aitana i Miguel sempre s'han fet mostres d'afecte en públic  | GTRES

I és que Miguel, que sol ser molt menys actiu a les xarxes que la seva nòvia, fa poc va publicar unes fotos a Instagram amb Ester Expósito, però no hi havia ni rastre d'Aitana.

Per la seva banda, ella va optar per ensenyar als seus seguidors la disfressa de diable que es va posar aquella nit. I, pocs dies després, Bernardeau va penjar una story en què clarament feia referència a una cançó d'Aitana. «Back in Berlin like we never left», va escriure el jove.

Que vol dir 'tornar a Berlín com si mai n'haguéssim marxat'. Recordem que un dels últims temes d'Aitana precisament es diu 'Berlín' i parla sobre una ruptura molt dramàtica relacionada amb la distància. Pot ser que Miguel hagi tingut un gest de complicitat amb la situació actual de la parella?

Aitana segueix collint èxits

«No sé què passarà a Berlín, si això serà la fi», «Potser si tornes no seré la d'abans", «Jo vull besar-te, besar-te i besar-te» o "Tota l'estona penso si està amb algú, i no és gelosia, posa't a la meva pell» són algunes frases del hit musical.

Aitana i Miguel
La parelleta podria haver posat fi a la relació | GTRES
 

De fet, al videoclip Aitana no dubta a menjar-se a petons l'actor que interpreta el paper del seu nòvio.

Ella mateixa va confessar que a Miguel no li va fer res de gràcia la cançó. «Em va dir: "És que, clar, la gent quan escolti això pensarà que ens odiem i que ho hem deixat". I la veritat és que és una mica heavy, però bé, ell ho entén...».

I és que potser ha estat precisament aquesta cançó la que ha donat peu a una crisi que pot acabar en ruptura.

D'altra banda, el més preocupant i que fa saltar totes les alarmes és que recentment Aitana ha rebut dos premis: un a la millor artista espanyola als EMA MTV i un Ondas al fenomen musical de l'any.

No obstant això, Miguel ha guardat silenci sobre el tema i no li ha dedicat ni una trista felicitació via xarxes socials. Si bé és cert que és poc donat a comentar ni penjar res, crida l'atenció que ni es molesti a mostrar una mica de suport a la seva parella.