Imatge d'alguns col·laboradors del programa Sálvame com a Gustavo González, Gema López, Chelo García Cortés i Jesús Manuel

Una de les col·laboradores de 'Sálvame', amb un peu al carrer: «Està per fer bonic»

La tertuliana s'ha guanyat el guardó de poc col·laborativa al programa

Sembla que Chelo García Cortés podria tenir les hores comptades a 'Sálvame', ja que últimament intervé cada vegada menys, havent-se guanyat el guardó de poc col·laborativa.

La presència de la periodista s'ha reduït a comptats programes, en què tampoc tendeix a mullar-se o opinar gaire. Una qüestió que ja comença a molestar als alts directius, que ja han demostrat que no els tremola el pols a l'hora de canviar la plantilla.

Tant és així, que David Valldeperas ha manifestat el seu emprenyament davant l'actitud de la tertuliana en un dels programes, cosa que li hauria comentat a través de l'auricular a Carlota Corredera. Tot i això, la presentadora no sembla opinar el mateix, i sense pèls en la llengua li portava la contrària al director.

David Valldeperas i Raúl Prieto
La direcció ha parlat clar sobre la col·laboradora | Telecinco

«Estàs sent molt injust. Defensaré Chelo, perquè algunes de les trucades més importants que s'han produït en aquest programa han estat gràcies a ella», arribava a retreure-li en veu alta.

Fa setmanes que Chelo es convertia en objecte de crítiques per part dels seus companys a causa de la seva escassa participació. I és que la cadira a 'Sálvame' és molt difícil de mantenir, sent obligatori i necessari aportar contingut o almenys fer parlar.

La periodista Chelo Garcia Cortes durant el programa de tv 'Supervivents' a Madrid. 11/07/2019
Chelo García Cortés ha anat perdent protagonisme al programa | GTRES

Just per això, el mateix programa emetia un dur comunicat contra una de les seves col·laboradores més veteranes. És més, fins i tot li treien la secció que tenia al vespertí, anomenat 'Diario Ché'. «Et volem comunicar una cosa transcendental», anunciaven a so de bombo i platerets.

«Mor 'Diario Ché'. No tornaràs a fer-ne cap més. Tenim una nova secció per a tu que farà un gir total a la teva trajectòria», finalitzava el comunicat.

Tot i això, fins ara no hi ha hagut notícia d'una nova secció a 'Sálvame'. «Ja ho sabia», comentava resignada la protagonista. «Feia molt de temps que era mort», incidien.

Chelo García Cortés viu les seves hores més baixes a 'Sálvame'

Davant les exigències del programa, la col·laboradora ha començat a rebel·lar-se, ja que està farta de complir amb el protocol. «A partir d'ara Chelo farà el que li surti dels collons», reivindicava.

«Jo fa 40 anys que estic en això, jo ja no he de suar més. Pots entendre que estic fins als ous d'estar maquillant-me quan m'han de posar el maquillatge?», esclatava contra els productors.

«Maquillen a qui volen i com volen. Com que tinc molta classe, no em pagaré un maquillador. M'ho deu la cadena! La productora bé que quan vol ens posa maquillatge», afegia furiosa.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Plató de 'Sálvame' amb els col·laboradors | Telecinco

En aquell moment, la seva companya Carmen Alcayde no dubtava a apuntalar i recordar-li que «aquí es ve a pencar, Chelo». I la resposta de la col·laboradora deixava molt a desitjar: «Tu estàs molt necessitada de pencar. Jo fa onze anys que penso aquí i ja estic saturada», manifestava obertament.

«Què et creus tu, 'gilipolles'? A la puta merda. Aquí la icona soc jo», explotava contra Alcayde, l'última incorporació de 'Sálvame' que ha vingut amb moltes ganes de guerra.

Tot i això, i després de recapacitar, Chelo atribuïa els seus nervis a un mal dia: «Em sento totalment avergonyida. Demano disculpes als meus companys, se'm va anar el cap. El que menys tinc és classe»,

Lamentablement, aquest comportament continuat comença a passar-li factura, i els directius ja li han donat una mena d'ultimàtum perquè pugui conservar la seva preuada cadira. En cas contrari, García Cortés tindria les hores comptades al programa de Jorge Javier.

I és que, a més, ella no seria l'única que hauria marxat per la porta del darrere, ja que Paz Padilla passava de presentar el programa a desaparèixer sense ni tan sols un comiat. Un fet que molts atribueixen a la seva mala relació amb diversos dels seus companys de 'Sálvame', amb els quals mai va acabar d'encaixar.