Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco està tocat: «Va tenir tres fills, no un»

Gloria Camila Ortega ha tornat a carregar contra Rocío Carrasco a 'Ya son las ocho'

David Flores Carrasco ha tornat a veure com la seva tieta, Gloria Camila Ortega, ha parlat de la seva mare, Rocío Carrasco, i sobre els motius que l'han portat a demandar-la. Al plató de 'Ya son las ocho', la influencer ha defensat que té el mateix  dret que la seva germana a disposar dels documents privats de Rocío Jurado.

 

«Vaig decidir trucar al meu pare i dir-li que faria això. Rocío Jurado va tenir tres fills, no un. Abans que ho venguis o ho publiquis, vull saber què és», ha sentenciat la jove.

Glòria Camila
Gloria Camila torna a enfrontar-se a la seva germana, Rocío Carrasco | GTRES

Gloria lamenta que «en certs programes s'han acarnissat amb la segona part del documental de la meva germana, amb uns documents, uns escrits, unes reflexions de la meva mare. I a internet es parlava en plural», començava el discurs.

«Quan vaig veure això i que s'emetrà en un documental, no sabia de quins documents parlaven. I crec que, com que soc filla legítima, tinc dret a veure'ls abans que es publiquin i se'n tregui benefici econòmic. Lluito per a veure aquests documents», recalcava la filla d'Ortega Cano.

Per què va acudir Gloria Camila als jutjats en comptes de trucar a Rocío Carrasco?

La filla de la cupletista va aclarir la raó que l'ha portat a demanar la seva germana en lloc de trucar-li directament per telèfon.

«No he trucat a la meva germana perquè fa vuit anys que no parlem. No tinc relació amb ella, i trucar-li ara per això no em sembla bé. I tampoc em sembla que sigui la via fàcil», explicava la protagonista de la història.

Gloria Camila al plató de 'Ja són les vuit'
Gloria Camila vol protegir la intimitat de la seva mare, Rocío Jurado | Telecinco

I és que Gloria Camila «vol saber què contenen els escrits íntims de la seva mare abans que es divulguin», segons diu el text de la demanda. A més, la jove va aconseguir que Rocío Carrasco mostrés «els documents de Rocío Jurado que s'hagin posat en mans de la cadena on s'emetrà el documental».

La petició de Gloria Camila a la seva germana, Rocío Carrasco

La jove revela que la seva germana va comunicar als jutjats que aquests documents de la seva mare no existien.

«Ella arriba al judici i diu que no hi ha més documents ni res que hagi d'ensenyar. Entenem que al documental no es parlarà d'aquests documents perquè no existeixen. És l'únic que demano», ha dit.

«No demano res més, ni el que tingui de la meva mare, només el que es mostrarà al documental», destaca. A Gloria Camila li ha molestat profundament que Rocío mostri les «reflexions sobre íntimes i privades que va fer asseguda a la butaca de massatges, a la cuina o on fos».

Muntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila carrega contra la seva germana a 'Ya son las ocho' | La NotIcia Digital
 

«Són reflexions que no va fer en vida i que crec que no s'han de fer públiques, perquè són de la seva intimitat. Tot i que hagi mort, el seu record i la seva persona s'han de respectar», es lamentava Gloria a 'Ya son las ocho'.

Segons explica Gloria Camila, la trobada de les dues germanes als jutjats va ser molt distant. «Ella ensenya un document que no és el que se li ha demanat. De fet, diu que tant de bo no hagués ensenyat aquest document», ha explicat.

«Ensenya un document que no li demanem ni nosaltres ni la jutgessa». Alhora, aquesta ha confessat que «si ara es fa un documental i s'ensenyen documents privats de la meva mare, això està penalitzat, perquè ja se li ha demanat i no ho ha presentat», acabava dient.