Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores

Antonio David Flores obliga la seva filla a explicar-ho abans que sigui molt tard

Antonio David sap que va sent hora de parlar

Antonio David Flores va estar molt atent a l'entrevista que la seva exdona va concedir dilluns passat a El programa de Ana Rosa. L'exguàrdia civil, de qui tothom parla després de confirmar-se els maltractaments a Rocío, va saber una veritat incòmoda que té relació amb la seva filla i que aquesta encara es nega a confessar.

Olga va destapar en quin punt està la seva relació amb Rocío i va aprofitar la seva intervenció per demanar el seu retorn a la televisió, cosa que va agafar per sorpresa la presentadora, però que va saber afrontar confessant que encara estan negociant. De moment, Rocío guarda silenci, però el temps corre en contra i aviat haurà de pronunciar-se.

Antonio David Flores li aconsella que faci un pas endavant

Antonio David està totalment desaparegut amb diversos fronts oberts al seu voltant. Fa uns dies, la seva exdona va concedir la seva primera entrevista a la televisió després de la separació, confirmant la nova relació amb Agustín Etienne. Un fet que ha augmentat encara més la distància entre ella i la seva filla Rocío.

La sevillana va ser clara i no va dubtar a confirmar que la relació amb la influencer «no passa pel millor moment». No va encaixar gens bé el romanç amb el seu representant, amb qui ha decidit trencar tot contacte tant laboral com personal.

Rocío Flores
El futur televisiu de Rocío Flores penja d'un fil | Mediaset

Una decisió que la guanyadora de Supervivientes 2021 no veu encertada per l'afecte que l'argentí sempre ha tingut amb Rocío. Però el que va causar més expectació va ser quan Moreno va aprofitar l'entrevista per interessar-se per la feina de Rocío a l'espai presentat per Ana Rosa.

Fa unes setmanes es va saber que la influencer havia estat acomiadada del programa per les seves exigències a l'hora de renovar el contracte. Quan li van preguntar sobre això, va preferir guardar silenci en un intent, potser, de preservar el seu futur televisiu.

Però davant les paraules de Moreno en directe en desitjar «veure-la treballant aquí amb tu al teu costat», la presentadora va revelar la veritat. «Això encara és a l'aire», va assegurar. «Cal arribar a acords i encara no s'hi ha arribat», va concloure Ana Rosa.

Rocío Flores i Antonio David
Rocío segueix sense explicar la seva versió sobre el seu futur amb Ana Rosa | CatalunyaDiari

Ara, Rocío té l'oportunitat d'explicar la seva versió de la història. Tot i això, encara no ho ha fet, però ho podria fer ben aviat, tenint en compte que tots han parlat sobre el seu acomiadament menys ella.

Antonio David Flores espera que la seva filla torni aviat

Antonio David ha vist com la seva única defensora a la televisió també s'ha quedat totalment apartada. Encara que ha vist patir de primera mà la seva filla per defensar el que és indefensable, li venia de perles tenir-la en un plató de televisió.

Tot i això, la pressió que ha patit durant aquests gairebé dos anys ha estat massa per a ella i en els últims mesos el seu cansament era evident. Eren massa focs per apagar i ni el seu pare ni ningú del seu entorn li ho posaven fàcil. Va decidir no pronunciar-se sobre les polèmiques familiars, i això va fer que les seves col·laboracions televisives pengessin d'un fil. De què serveix tenir la filla de Rocío si no pensa abordar els temes més controvertits?

Antonio David Flores
Antonio David espera que d'aquí poc torni als platós | YOUTUBE

Així doncs, El programa de Ana Rosa va decidir que ja no els seria útil i va decidir prescindir-ne, però continua sent una carta important i es van obrir negociacions per intentar arribar a un acord. Tot i això, aquest acord encara no ha arribat al final, ja que sembla que la filla d'Antonio David no està disposada a donar el braç a tòrcer. Una demostració d'aquest «caràcter difícil» que Joaquín Prat va treure la llum fa uns dies i que complica la tornada de la jove a la televisió.