Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David Flores, sense paraules en veure què ha fet la seva xicota Marta Riesco

Antonio David Flores l'ha vist en un altre moment vergonyós

Antonio David Flores, que aquests dies feia servir les xarxes per carregar contra la marea fúcsia, ha vist la seva xicota, Marta Riesco, convertir-se en notícia. Tot perquè ha protagonitzat una baralla a la televisió, en ple directe. S'ha intercanviat retrets i 'zascas' amb una famosa de Telecinco. En concret, ha estat amb Alexia Rivas amb qui ha protagonitzat un instant vergonyós.

Antonio David Flores veu saltar l'espurna

Antonio David és conscient que Marta ha guanyat 'caché' com a reportera des que van iniciar la seva relació. Això l'ha portat a aconseguir un forat al programa Fiesta, programa en què hi ha hagut moments inesperats i sorprenents, com la seva recent entrevista a Rocío Flores.

Però, aquest cap de setmana ha protagonitzat un instant realment tens i vergonyós a la vegada. Ha tingut un enfrontament amb Alexia.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Antonio David Flores ha vist com la seva xicota tenia un nou conflicte amb Alexia | GTRES

El conflicte ha sorgit quan Rivas, que fa uns dies va reconèixer que s'havia intercanviat missatges amb William Levy, ha vist Riesco entrevistar-lo al Saló Internacional del Cavall.

En efecte, tot ha començat quan ha vist un fragment del reportatge en què Riesco semblava tenir un truc per conquistar l'actor. Després d'aquest moment, Alexia ha dit: «Si m'han de fer classes per acabar amb una persona com Antonio David, prefereixo que no em diguin res».

Antonio David Flores, estupefacte davant del que ha passat

L'excol·laborador de Sálvame ha vist que a la seva xicota no li ha agradat gens el comentari de l'ex d'Alfonso Merlos. Per aquest motiu, en entrar en directe, no s'ha volgut quedar callada.

Ha començat la connexió dient: «Bona tarda a tothom. I especialment a tu, Alexia, que sé que em tens molta enveja per estar envoltada de bellesa».

«Estic aquí envoltada dels cavalls més bonics del món i he estat amb William Levy. A més, a casa meva tinc el que per a mi és l'home més 'sexy' del món, que és el meu xicot. He pogut parlar amb Levy i ho sento per tu, perquè sé que és una cosa que tu has estat intentant sense parar».

Antonio ha vist que a plató la tertuliana no ha pogut evitar fer cara de rebuig i el seu rostre s'ha desencaixat quan ha vist el reportatge de Marta en què ha mugit davant l'actor, que no podia parar de riure.

Marta Riesco i Alexia Rivas
Antonio David Flores ha estat testimoni de l'intercanvi de 'zascas' entre les dues dones | CatalunyaDiari

Aquesta situació ha provocat que Rivas, un cop acabat el vídeo, hagi pres la paraula. Ha exposat: «No tinc gens d'enveja per tenir a casa una persona que fa 20 anys que viu de destrossar la mare dels seus fills a la televisió».

«Jo vaig explicar en un plató com a xafardeig o broma això de William. A la meva vida privada tinc altres coses, no com ella, que va relatar que havia deixat la seva parella. És més, diu que es casarà i que no vol parlar de la seva vida, però no para de fer-ho».

A això ha afegit: «I de Levy només he de dir que si ell no m'estima, jo tampoc. Jo vull qui m'estimi».

Davant d'aquestes manifestacions, la xicota d'Antonio David Flores ha intervingut: «Simplement vull dir que, Alexia, és força difícil que t'estimin amb comportaments com els que tens últimament amb mi. Et desitjo la mateixa felicitat que tinc jo, que trobis l'home que t'estimi com m'estimen a mi i que trobis una feina en què estiguis tan contenta com jo estic a la meva».

Aquí s'ha acabat l'intercanvi de 'pulles'? En absolut. Rivas ha tornat a parlar: «No he d'anar pregonant la bona companya que soc, perquè la gent d'aquí ja ho sap. Crec que Marta no pot dir el mateix, per desgràcia, perquè jo he vist comportaments seus com a companya que em farien vergonya absoluta».

«Ella està fent la seva feina com a reportera i jo des d'aquí, des del plató», deia sobre la parella d'Antonio David Flores.

D'aquesta manera, s'ha tancat una nova disputa entre aquestes dues dones de Mediaset, que ja tenen molta història al darrere. I és que la seva enemistat va sorgir fa uns mesos, quan totes dues col·laboraven a Ya es mediodía.