Imatge d'Antonio David Flores

Antonio David Flores i els seus pares gitanos: tota la veritat

Al descobert els orígens d'Antonio David Flores

Antonio David Flores és una altra persona completament diferent des que Rocío Carrasco va arribar a Telecinco amb la seva primera docuserie per destrossar-lo. D'això ja fa 2 anys, però sembla que va ser ahir quan Mediaset li va donar la puntada de peu a l'exguardia civil i el va vetar per sempre de la cadena.

Tot aquest temps no ha estat fàcil per a ell, ja que, a més d'haver de veure's a la cua de l'atur, també ha hagut de veure com mitja Espanya l'odiava. Inclosos alguns programes de Telecinco, sobretot 'Sálvame', que no dubtava a posar-lo verd dia rere dia.

Al final, Antonio David Flores no va tenir més remei que fer cas omís de tot el que en deien. Això sí, tot va arribar a un límit quan en un programa es va parlar de la família més propera de l'excol·laborador, en concret dels seus pares , i no precisament bé.

Imatge d'Antonio David Flores plorant
A Antonio David Flores li va fer mal que parlessin així dels seus pares | MEDIASET

Un testimoni que va anar a l'espai vespertí va fer una sèrie de comentaris racistes sobre els progenitors de l'exguàrdia civil. Entre altres coses, acusava la família d'Antonio David Flores d'actuar «com a gitanos».

Pel que fa a això, la veritat és que sempre s'ha rumorejat que els pares del malagueny són de raça gitana. Però, quina és la veritat que hi ha darrere d'aquesta xafarderia? T'ho expliquem tot amb pèls i senyals!

 

Antonio David Flores té pares gitanos?

Antonio David Flores és fill del matrimoni format per Juan Flores i Luisa Carrasco, el qual va tenir tres filles i un fill més. La realitat, però, és que s'ha sabut ben poc dels pares de l'exguàrdia civil tot i que és un personatge públic des de fa molts d'anys.

Tot i això, de la nit al dia, els pares d'Antonio David Flores van acaparar tot el focus d'atenció quan a 'Sálvame' van parlar del seu origen gitano. Tot va començar quan es va abordar el tema de la separació entre l' exguàrdia civil i Olga Moreno, que tanta polèmica va generar al seu dia.

Un familiar de la sevillana va entrar en directe per confessar que tenia por tant d'Antonio David Flores com de la seva família en general. El motiu? El següent: «La família d'Antonio David són com gitanos, són capaços d'agredir-me, semblen molt fins, però són verdulers. Tinc por», deia el testimoni.

Com es podia arribar a esperar, l'andalús no va passar per alt aquestes declaracions i va carregar durament contra el programa via el seu canal de YouTube, el santuari ideal per desfogar-se.

«Com bé sabeu, el meu pare és gitano. Va morir fa sis anys. Guàrdia Civil de professió. La meva mare no, ella és 'paya'».

«Tinc sang gitana i n'estic molt orgullós. Tinc una família irreprotxable. Som moltíssims i ningú en pot dir res. El que s'ha fet amb la meva família no té perdó», va dir.

«Aquesta gent de 'Sálvame' (...), el que han fet avui ha estat fomentar el racisme, l'odi. El que heu fet és estigmatitzar la raça gitana. Vinculeu fets delictius a la raça gitana», va concloure.

Els pares d'Antonio David Flores

Potser els pares d' Antonio David Flores gairebé sempre han estat en l'anonimat, però hi va haver un temps en què no va ser així. Quan l'exguàrdia civil es va separar de Rocío Carrasco, Luisa Carrasco va testificar en la demanda de nul·litat matrimonial.

Així mateix, va atacar la mare dels seus nets al Tribunal Eclesiàstic per tal de defensar el seu estimat fill. Les declaracions que va donar aquesta es van fer públiques a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

«És cert que el meu segon net va néixer amb certs problemes. Atribuïbles a la vida poc decent que va tenir la seva mare durant el part. He de dir que el meu fill ni beu ni fuma, ni té cap vici que poguessin ser la causa d'aquestes conseqüències que va tenir el meu net en néixer», va explicar sobre la condició de David Flores.

«(Rociíto) és la causa que el meu net nasqués amb aquests defectes. Defectes que a l'edat de cinc anys que ara té, sembla un nen de dos anys». No contenta amb això, la mare d'Antonio David Flores també va acusar Rociíto de provocar-li l'Alzheimer al seu marit, Juan Flores.

«El meu marit fa dos anys que pateix Alzheimer per culpa de la vida despreocupada de Rocío», va assegurar Luisa Carrasco. A causa d'aquesta malaltia, el 2014, el pare d'Antonio David Flores va perdre la vida amb 82 anys.

Imatge de Rocío Flores, Antonio David Flores i Luisa Carrasco
Així és la mare d'Antonio David Flores | INSTAGRAM @ROTRECE

 

Antonio David Flores i els seus tres fills

No només Antonio David Flores ha comptat sempre amb el suport dels seus pares, sinó que també amb el dels seus tres fills: Rocío , David i Lola Flores. La seva primera filla sobretot, ja que sempre ha tret les urpes pel seu pare, encara que això signifiqués posar-se en contra de la seva pròpia mare.

Ella és, sens dubte, l'única que ha volgut, de moment, seguir els passos del seu pare cap a la fama, ja que actualment és 'influencer'.

De David Flores en sabem molt poc perquè no és un personatge públic, a més que mai ha donat senyals que li interessin els mitjans. L'única cosa que sabem és que és Tècnic de Gestió Administrativa i que viu amb el seu pare.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pel que fa a Lola Flores, la filla que va tenir amb Olga Moreno, encara és molt petita per conèixer el seu futur. La nena té 10 anys i és la nena dels ulls dels seus germans grans.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!