Marta Riesco i Antonio David Flores

Antonio David Flores parla sobre la relació amb Marta Riesco: «Mereixo ser feliç»

L'excol·laborador finalment ha donat la cara i ha parlat de la seva parella, Marta Riesco

La setmana passada, Antonio David Flores va ser el gran protagonista de la premsa del cor, ja que van sortir dues notícies sobre ell. Primer, que havia trencat definitivament amb la seva dona, Olga Moreno, i segon, que estava sortint amb Marta Riesco.

Aquesta informació ha donat molt de si als mitjans, que no han deixat de parlar-ne, però ell ha intentat mantenir-se'n al marge. L'únic que ha fet ha sigut emetre un comunicat per a reconèixer que efectivament té una relació amb la reportera. I això ha provocat que rebi moltes crítiques. L'acusen de no donar la cara, al contrari de Marta i Olga.

Doncs bé, abans de tot això, finalment ha decidit posar-se davant de les càmeres. Aquest cap de setmana, ha concedit una entrevista a 'Viva la vida', on ha parlat de la seva nòvia i també de qui encara és la seva dona.

Antonio David se sincera sobre la relació amb Marta Riesco

«No estic desaparegut. Soc a casa amb els meus fills, que estan malalts, i fa una setmana que estem així», ha començat dient al reporter que l'ha interceptat pel carrer.

Des que va sortir publicat que està amb Marta Riesco, s'han generat molts rumors al respecte. I per això ha decidit desmentir-los. Ha dit: «No faré cap exclusiva i no faré negoci amb això».

«Fa mesos ja vaig dir que no parlaria de la meva vida. Les persones tenim dret a canviar, i crec que em mantindré en aquesta línia. Per tant, m'agradaria que se'm respectés en aquest sentit i que no se'm qüestioni contínuament se m'obligui a donar la cara».

Antonio David Flores sortint dels jutjats
Antonio David ha rebut moltes crítiques, per això ha decidit fer unes declaracions | GTRES

Un cop ha deixat clars aquests aspectes, ha fet referència a la nova relació que té amb Marta Riesco. En concret, ha afirmat: «Fa tres mesos que estic separat, i crec que també tinc dret a refer la meva vida, a intentar estar bé i ser feliç».

Amb llàgrimes als ulls, ha afegit: «Ha estat un any molt difícil per a mi i per a la meva gent. Ara vull estar bé, i ja està. I demano, per tant, que es respectin les dones que m'envolten, que són fantàstiques i estic orgullós de totes».

«Que em segueixin fent mal a mi, que disparin contra mi, però que no siguin cruels i no ataquin terceres persones».

Antonio David parla d'Olga Moreno

Després, se li ha preguntat sobre com està amb la seva encara dona. I ha sigut molt clar: «L'Olga i jo estem bé, i fa molt de temps que intentem tenir una relació cordial. Intentem, o intento, fer-ho de la millor manera possible. Som una família i ho continuarem sent».

Així mateix, ha dit: «No participaré en la difamació, en les calúmnies, en les injúries ni en els intents perquè m'enfronti a la meva família. De debò, em sembla molt injust tot això. Que hi hagi gent que intenti enfrontar-me amb els meus fills, em sembla bastant roí».

Olga Moreno i Antonio David Flores
Antonio David Flores també ha parlat d'Olga Moreno | GTRES

Així doncs, ha deixat clar que prendrà les mesures que consideri oportunes per a evitar que es 'dinamiti' la relació amb els seus fills, particularment amb Rocío Flores, que en més d'una ocasió s'ha mostrat enfonsada a la televisió i que ha assegurat que no sabia que el seu pare havia iniciat una relació amb Marta Riesco, que és amiga seva. I fins i tot ha exposat que no està d'acord amb com ha fet les coses.

Les reaccions a les paraules d'Antonio David Flores

Després d'emetre's les declaracions del malagueny, els col·laboradors de 'Viva la vida' les han comentat. La primera a fer-ho ha estat Ángela Portero, que ha deixat anar: «Qui ha de respectar la seva dona i la seva filla és ell. Sabia perfectament el que es generaria, i si no volia que passés això, hauria d'haver tallat la relació».

Pilar Vidal ha seguit en aquesta línia: «Ahir, Gloria Camila, Rosa Benito, Olga i Rocío el van 'acorralar'. S'ha adonat que havia de donar la cara, però si això és donar la cara, trobo que és un covard».

Antonio David Flores sortint dels jutjats
Les últimes declaracions d'Antonio David han fet que se'l torni a criticar | GTRES

Els espectadors també han estat molt crítics, i han fet servir les xarxes socials per a opinar sobre les paraules d'Antonio David. Per exemple, s'han pogut llegir missatges com aquest: «No tens dret a res, perquè has estat nefast amb tothom que ha estat a prop teu. I les teves dones tampoc em fan pena, perquè han sigut còmplices i executores».

«Avui, per fi, el karma et torna el mal que vas fer. I espero que t'acabi de rematar fent que la justícia doni la raó a la teva exdona», diu un altre comentari.

De la mateixa manera, n'hi ha d'altres que diuen: «Deu estar morint-se de ràbia per no poder treure rèdit de tot el que ha muntat», «Fa pena. Quina vergonya» o «Que cínic, com si ell respectés les dones que l'envolten».