Primer pla de Lolita Flores

Lolita Flores revela el seriós problema de salut que l'ha obligat a desaparèixer

La cantant ha concedit una entrevista explosiva a 'Sábado Deluxe'

Lolita Flores, cantant i actriu, és una de les cares més respectades de la crònica social, i recentment ha concedit una entrevista a 'Sábado Deluxe'.

Està en un moment personal immillorable, ja que la seva filla, Elena Furiase, està embarassada per segona vegada. No obstant això, Lolita ha confessat que no tot és tan bonic com sembla, ja que ha hagut d'enfrontar-se a un episodi bastant dur.

La filla de Lola Flores ha heretat el talent de la família, i la seva carrera mediàtica està plena d'èxits: treballa en un programa musical d'Antena 3, té una productora i és protagonista d'una obra de teatre força important. Tot i això, ha passat una cosa que ha fet que hagi desaparegut i hagi cancel·lat tot els seus projectes.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant cap a un costat
Lolita Flores ha explicat perquè ha estat desapareguda | Catalunya Diari

Lolita ha confessat que pateix una sèrie de problemes de salut que li han fet perdre la paciència.

És una dona forta, i està convençuda que se'n sortirà, però reconeix que els últims temps han estat complicats. Jorge Javier Vázquez l'ha entrevistat a 'Sábado Deluxe', i les declaracions que ha fet han generat polèmica.

Amb total sinceritat, l'artista ha explicat el motiu pel qual ha hagut de fer una pausa a nivell professional.

«Vaig tenir un atac de ciàtica molt fort i el metge em va trobar artrosi al còccix i escoliosi a la columna, i això em pinçava el nervi ciàtic. Ara tinc un entrenador que m'està posant l'esquena a lloc», revelava davant l'atenta mirada dels col·laboradors del 'Deluxe'.

La cantant i actriu ha estat desapareguda, i molta gent ha aprofitat per especular i llançar rumors sense fonament. Ha estat ella mateixa qui ha donat un cop a la taula i ha explicat que no hi ha res d'estrany en el fet que s'hagi retirat temporalment. «Vaig agafar una bronquitis i vaig estar quinze dies al llit amb antibiòtics, per això ara em penso molt els projectes».

Lolita Flores comparteix un detall molt personal

La filla de Lola Flores té per costum ser el centre d'atenció quan concedeix una entrevista, i en aquesta ocasió, no ha estat diferent. Ha revelat que té un problema ocular que li impedeix veure-hi amb normalitat, cosa que la té bastant angoixada. No obstant això, és una dona forta i lluitadora, així que superarà el sotrac sense grans dificultats.

«Hi veig borrós perquè se m'ha desprès l'humor vitri. Amb l'ull esquerre hi veig superbé, però amb el dret no. M'han dit que m'esperi i m'han donat tractament, perquè em fa mal tot menys el paladar», ha explicat a 'Sábado Deluxe'.

Fent gala de l'humor que la caracteritza, ha tocat els punts més candents de l'actualitat i ha estat força sincera. Ha parlat d'Isabel Pantoja, que fa anys era una de les seves millors amigues, i ha explicat una cosa molt impactant. Entre elles hi ha hagut molts problemes, però l'últim contacte que van tenir va ser bastant afectuós.

Lolita Flores ha parlat amb Isabel Pantoja

Lolita i Isabel eren molt amigues. Una vegada, van tenir un conflicte molt greu, i el van solucionar, però el pas del temps va fer que es tornessin a enfrontar. Fa molts anys que no tenen relació, tot i que Flores sempre li ha tingut molt d'afecte, per això s'ha posat en contacte amb ella en més d'una ocasió. L'última va ser quan Isabel va perdre la seva mare. Lolita li va enviar un missatge per a donar-li ànims.

Els col·laboradors de 'Sábado Deluxe' s'han quedat molt sorpresos, ja que tothom pensava que la cupletista estava aïllada. Sembla que continua tenint força per a relacionar-se amb la gent que l'ha estimat, com és el cas de la filla de Lola Flores. Caldrà esperar un temps per a comprovar-ho, però els experts no aposten per una reconciliació definitiva.