Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre molt seriós

Antonio David Flores: què va passar durant el seu judici contra Jorge Javier Vázquez

Antonio David Flores va portar Jorge Javier davant la justícia per culminar la seva venjança

Antonio David Flores li la té jurada a Jorge Javier Vázquez des que l'exguàrdia civil va ser acomiadat de Telecinco. El ressorgiment de Rocío Carrasco va deixar el malagueny sense opcions, en sortir a la llum l'infern que va ser el seu matrimoni. La filla de 'La más grande' va guanyar molts suports entre els quals hi havia el del presentador de Badalona.

El català es va mostrar molt crític amb el pare de Ro Flores i aquest no va dubtar a respondre des del seu propi canal de YouTube. Fart de sentir-se assetjat, va decidir apel·lar a la justícia i demandar el presentador badaloní. Tots dos es van veure les cares mesos després i van poder saldar els comptes pendents.

Així va ser la trobada entre Jorge Javier i Antonio David Flores

Antonio David Flores va trobar en el seu canal de YouTube la millor manera per prendre's la justícia per la seva mà. Des que va ser fulminantment acomiadat de Mediaset, el malagueny no ha deixat d'atacar presentadors, col·laboradors i la cadena en general.

Telecincova deixar de comptar amb ell en el mateix instant en què es va emetre el primer episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. El testimoni de la filla de Rocío Jurado acusant-lo d'haver-la maltractat va provocar un tsunami mediàtic que va acabar amb el llavors marit d'Olga Moreno.

Muntatge amb les cares d'Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez
Antonio David va demandar el presentador de Badalona. | catalunyadiari.com

Va ser aleshores quan l'exguàrdia civil va començar a sentir-se assetjat pels presentadors i col·laboradors de 'Sálvame' i va decidir actuar-hi. Va romandre atent a tot el que se'n deia a la televisió i ho va posar tot a les mans del seu advocat. Sobretot, no va perdre detall a la manera com Jorge Javier carregava el criticava i va dirigir les seves amenaces cap al presentador català.

«Hauràs, haureu de respondre davant la Justícia», li va dir Antonio David. I així va ser. Mesos després, el malagueny anava als jutjats per veure's cara a cara amb el badaloní, després de fer el mateix amb Carlota Corredera i el barceloní Valldeperas.

Jorge Javier Vázquez sortint dels jutjats amb la màscara posada
El català va acudir a declarar després de ser demandat per Antonio David. | GTRES

Tots dos van ser vistos entrant a l'edifici, encara que cadascú ho va fer per separat per evitar trobar-s'hi. Poc temps després d'haver fet la seva entrada, Jorge Javier abandonava els jutjats després d'haver prestat declaració. Amb ulleres i mascareta, va evitar pronunciar-se sobre els periodistes que l'estaven esperant. Qui sí que va decidir parlar va ser Antonio David, que va aprofitar l'ocasió per fer un judici paral·lel a favor seu.

L'origen del conflicte entre Antonio David i Jorge Javier

Molt abans que tot saltés pels aires, Antonio David veia en Jorge Javier un gran comunicador. Després de passar per 'GH VIP', va ser fitxat per 'Sálvame' i el malagueny no podia estar més feliç pel seu retorn a la televisió.

Tot eren lloances i agraïments fins que va passar el fet que era impensable: per fi la seva ex trencava el seu silenci. Els fonaments de la història que durant anys va alimentar el pare de Rocío Flores es van enfonsar de la nit al dia.

Antonio David Flores sortint dels jutjats
Antonio David confia que la justícia li acabarà donant la raó. | GTRES

Mentre per a alguns el testimoniatge de Rocío no era creïble, per a altres va ser suficient per dictar sentència mediàtica contra Antonio David. Un d'ells va ser el de Badalona, que no va dubtar a posicionar-se públicament al costat de la dona de Fidel i contra l'exguàrdia civil.

«Els judicis se celebren aquí, no als platós. Ens han fet un mal que és irreparable durant gairebé quatre mesos d'absoluta insistència i difamació», va comentar el 'youtuber' a la sortida dels Jutjats.

Durant aquest temps, l'excol·laborador es va defensar a través del seu canal on va enviar un missatge dur al presentador català. «Jugues a assetjar les persones i la teva preferència són les dones. Difames, desacredites, abuses del teu poder», ha manifestat.

Per això, Antonio David va demanar una indemnització «per perjudici i danys morals», i va confiar que la justícia li donaria la raó. De fet, a la seva sortida, el malagueny va afirmar que «ha sortit tot força bé, com esperàvem».