Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gustavo Guillermo, exxofer de María Teresa Campos, somrient

Gustavo, xofer de María Teresa Campos, confessa per què va acceptar 'GH VIP'

El xofer i mà dreta de María Teresa Campos va entrar aquest dijous a 'GH VIP'

Gustavo Guillermo ha estat un dels fitxatges estrella a l'arrencada de 'GH VIP 8', que obria les portes aquest dijous de la mà de Marta Flich. El 'reality' en un primer moment havia generat reaccions de tota mena, algunes no gaire positives pel desconeixement de molts VIP per part de la fidel audiència de Telecinco.

Molt s'havia parlat de la possible entrada al 'reality' de Telecincodel xofer de la difunta María Teresa Campos. La veritat és que els rumors eren cada cop més clars que Gustavo Guillermo seria un dels elegits.

Això sí, els últims dies i després de la mort de la mítica periodista malaguenya, van sorgir més dubtes sobre si Gustavo acceptaria aquest repte. Va ser només dies després de vetllar el cos de la dona que ho va donar tot a nivell professional i personal els seus últims 30 anys.

Gustavo Guillermo revela el motiu pel qual va acceptar entrar a 'GH VIP'

Telecincova mantenir el misteri durant un parell d'hores sobre l'entrada de Gustavo Guillermo a l'icònic 'reality' de Mediaset. Però, finalment, van acabar descobrint que aquest entrava a la casa. Va ser molt clar a l'hora d'explicar per què finalment havia acceptat l'oferta de Zeppelin per ser part de l'elenc de concursants.

Gustavo Guillermo, xofer de María Teresa Campos, com a concursant de GH VIP
Gustavo, emocionat, ha revelat el motiu de la seva entrada al 'reality' | Mediaset

«Soc Gustavo, la mà dreta de Teresa Campos, el seu assistent personal. He estat 34 anys al seu costat i la meva vida ha estat una meravella al seu costat», ha dit Gustavo al vídeo de presentació del programa. «Jo vaig perdre els meus pares i ella ha estat com la meva mare», ha exposat en aquest vídeo.

I és que hauria estat la mateixa María Teresa Campos qui l'hauria convidat a participar-hi. «Arran de l'entrevista que vaig fer fa un any, ella em va dir que si em sortia l'oportunitat no dubtés a agafar-la».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El sentit record de Gustavo Guillermo a la difunta María Teresa Campos

La veritat és que la presentadora debutant en aquest 'reality', Marta Flich, va aclarir a l'audiència un aspecte clau sobre l'entrada de Gustavo Guillermo. Aquest ja havia signat el contracte que l'unia a 'GH VIP 8' abans que morís la dona que tant va estimar i va respectar.

«El vídeo de presentació es va gravar dies abans que morís María Teresa. Es va comprometre amb 'GH VIP' fa mesos. Ha dubtat d'estar avui aquí, és normal, ha passat moments molt complicats», deixava anar Marta Flich.

Imatge de Gustavo Guillermo amb María Teresa Campos, tots dos seriosos al carrer l'any 2020
Gustavo Guillermo i María Teresa Campos eren ungla i carn | Europa Press

«Això ha estat un regal seu», assegurava Gustavo en la conversa amb la presentadora. «Ella sempre em deia, «aprofita qualsevol oportunitat». Jo abans havia renunciat a altres coses i aquest era el moment».

«M'han animat a venir», assegurava el xofer de María Teresa

Sens dubte, un emocionat Gustavo Guillermo no va deixar de lloar María Teresa Campos en el temps que va durar la conversa que va mantenir amb Marta Flich i que va tenir lloc poc abans d'entrar per fi a la casa de 'GH VIP 8'.

A més, la comunicadora de Mediaset també va preguntar a Gustavo Guillermo si havia parlat dies abans amb Terelu Campos i Carmen Borrego i què els havia semblat que volgués entrar a la casa pocs dies després de la mort de María Teresa Campos.

Gustavo Guillermo no va tenir cap dubte a respondre. Amb tot, aquest va assegurar que «fa uns dies els vaig trucar i els vaig dir que entraria i vaig tenir una trucada superbonica. M'han animat a venir», confessava el xofer emocionat.

Veurem quines són les reaccions de les filles de María Teresa Campos. Això sí, de moment serien positives, segons ha deixat anar el concursant del 'reality' minuts abans d'entrar a la casa de Guadalix.