Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Carrillo somrient i mirant a càmera

Alba Carrillo no descarta tornar a ser mare: la seva confessió més sorprenent

Alba Carrillo té moltes ganes de tornar a convertir-se en mare

Alba Carrillo mai ha amagat la seva il·lusió per tornar a ser mare, i és que no hi ha dubte que el petit Lucas és el gran amor de la seva vida. Precisament per això, fa temps que anunciava la intenció de donar-li un germanet.

De fet, malgrat que no ha tingut sort amb l'amor, això no impedeix que vulgui embarcar-se en l'aventura de la maternitat sola. Però, això sí, sempre comptant amb el suport dels seus pares.

«Com que la meva intenció és fer-ho sola, els meus pares estaran al meu costat», se sincerava sobre això fa mesos. I també explicava com seria el procés.

Foto de la col·laboradora Alba Carrillo posant molt somrient a un photocall
Alba Carrillo, amb ganes de ser mare una altra vegada | Europa Press

«Serà a través d'un donant», explicava. «He congelat els meus òvuls perquè m'ho van recomanar, abans de fer 35 anys. Vaig fer tot el procés, que és molt dur». Una idea que semblen compartir també altres famoses com Lara Álvarez o fins i tot Marta Riesco, que fa poc parlava obertament sobre el tema.

Ja al plató de 'Fiesta', abans del seu polèmic acomiadament, Carrillo confessava que només li faltava fer l'últim pas. També deixava clar que volia que passés aviat. «Tinc pensat ser mare per segona vegada aviat ja, l'any que ve», assegurava.

Alba Carrillo i la seva guerra contra Telecinco

Però, de moment, sembla que Alba s'ha bolcat en altres projectes. Sumida a la seva guerra contra Telecinco, Carrillo no dubtava a comentar el que opina de l'estrena de la nova edició de 'GH Vip'.

«No ho faré perquè soc generosa, et podria rebentar un altre 'reality' de la cadena gloriosa passada», advertia amb certa malícia.

«Jo diria que sé tots els concursants que entraran aquesta nit i podria ser molt dolenta. Com vosaltres, que vau deixar d'un dia per l'altre, sense atur i sense res, a la mare del meu fill», sentenciava implacable.

Alba Carrillo, subjectant un paper amb la mà dreta, amb rostre d'enuig, al seu canal de Twitch
Alba Carrillo ha explotat contra Telecinco | Twitch

De fet, l'ex de Feliciano López ha deixat caure que el càsting no li agrada gens. «Reconec que no ho veuré perquè em sembla absolutament soporífer», afegia. «Excepte alguna cosa que es pugui dir sorpresa, hi haurà gent que dirà: «Una altra vegada? Una altra vegada és aquí?»», ha revelat.