Primer pla d'Alba Carrillo parlant a càmera amb indignació al programa 'Ya es mediodía'

Alba Carrillo es venja de Telecinco revelant el secret de 'Gran Hermano VIP'

L'excol·laboradora de Telecinco ha revelat el secret més ben guardat de l'estrena de 'GH VIP' d'aquesta nit: el càsting

Quan tot just queden unes hores perquè la casa de 'GH VIP' obri les portes, Alba Carrillo ha reaparegut a les seves xarxes socials per enviar un missatge a Telecinco.

L'excol·laboradora de Mediaset ha revelat alguns detalls del secret més ben guardat del reality: el seu càsting.

Aquesta nit Telecinco estrena una nova edició de 'GH VIP', amb nou equip de presentadors Ion Aramendi i Marta Flich. I l'expectació és màxima pel secretisme total de la cadena pel que fa als noms dels concursants de la vuitena edició del reality.

Alba Carrillo, amb rostre seriós, el programa 'El Cazador'
Alba Carrillo es venja de Telecinco | TVienes

Fins ara només s'ha revelat un nom: la periodista argentina Sol Macaluso. Però, qui l'acompanyarà a la casa més famosa de Guadalix de la Serra?

Enmig d'aquesta gran expectació per conèixer el càsting, Alba Carrillo ha sorprès els seus seguidors a les xarxes socials, enviant un missatge a la seva antiga casa, Telecinco. I als responsables de 'Gran Hermano VIP'.

"Sé tots els concursants que entraran aquesta nit"

En primer lloc, li ha dedicat unes paraules a 'Whisper', a la qual molts van assenyalar com María Zambrano (nova directora de formats Reality i Dating de Mediaset).

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Si vull, que no ho faré perquè soc generosa, et podria rebentar un altre reality de la cadena trista, passada cadena gloriosa", comença dient.

"Jo diria que sé tots els concursants que entraran aquesta nit i podria ser molt dolenta. Com vosaltres heu estat deixant d'un dia per un altre i sense atur i sense res a la mare del meu fill", començava dient Alba als seus seguidors.

Muntatge del logotip de GH VIP amb una silueta d'home
Alba Carrillo es venja de Telecinco | Mediaset, TVienes

Un càsting "soporífer"

La col·laboradora, que ha publicat un vídeo a les seves stories d'Instagram, ha revelat alguns detalls inèdits del programa.

“Reconec que no ho veuré perquè em sembla absolutament soporífer”, confessava. “Us explico que, tret d'alguna cosa que es pugui dir sorpresa, hi haurà gent que digueu: 'Una altra vegada? Una altra vegada és aquí?”.

Per acabar, ha conclòs les seves paraules amb dard directe a Mediaset. "Per cert, no es pot començar un nou projecte sense haver pagat a les persones que t'han guanyat un judici. Pagueu a la meva mare i comenceu a la cadena trista, antiga cadena gloriosa, tots els realities que vulgueu!".

La veritat és que, en aquesta ocasió, ha estat "generosa" i encara que n'ha donat alguns detalls, no ha revelat els noms del càsting del reality. Un spoiler que sí que va fer al seu dia en assegurar que Cristina Porta i Jorge Pérez serien els guanyadors de '¡Vaya Vacaciones!'. I així va ser...