Primer pla d'Alessandro Lequio amb rostre seriós

Alessandro Lequio envia un nou missatge sobre la pèrdua del seu fill Aless

Lequio ha reaccionat després de declaracions d'Ana Obregón a 'El Musical de tu vida'

Des que Aless va morir a causa del càncer, el 2020, Alessandro Lequio ha mantingut una postura ferma. Els seus sentiments sobre això els manté lluny de la seva vida pública. Una actitud molt diferent de la que té la mare del seu fill, Ana Obregón. Tots dos comparteixen el mateix dolor, però el manifesten de maneres molt diferents.

Mentre Ana recorria a les xarxes socials per compartir, públicament, els seus sentiments, Alessandro va optar pel silenci més hermètic. A més de les xarxes socials, la biòloga ha ofert diverses entrevistes de televisió on ha parlat, molt sincera, de la seva trista pèrdua.

Fins i tot ha publicat un llibre, 'El chico de las musarañas', gairebé un diari on expressa els seus sentiments més íntims. «Soc una dona amb el cor mutilat», va dir quan va presentar el llibre, que començava amb algunes pàgines que havia escrit el seu fill.

Dues maneres de manifestar el mateix dolor

Captura de 'El Programa de Ana Rosa' amb l'Ana Obregón plorant i Alessandro Lequio enfadat
Alessandro Lequio envia un nou missatge sobre la pèrdua del seu fill Aless. | Mediaset

Ella mateixa va confessar que va voler desaparèixer d'aquest món per anar-se'n amb Aless. Però no ho va fer perquè volia complir els tres desitjos d'Aless. Un d'aquests, ser pare.

Tampoc es va voler manifestar Alessandro Lequio sobre la decisió d'Ana de fer realitat aquest somni del seu fill. L'actriu i la presentadora va iniciar un procés de gestació subrogada amb l'esperma congelat del seu fill, gràcies al qual el darrer mes de març naixia la seva neta biològica: Ana Sandra.

El naixement de la petita va derivar en moments de tensió entre tots dos, encara que sempre han fet gala de mantenir una relació excel·lent. Tanmateix, aquest dijous, al programa en què col·labora, 'Vamos a ver', Alessandro va enviar un nou missatge sobre la pèrdua d'Aless.

Primerament, va intentar mantenir-se al marge del debat que es va generar al plató respecte a les paraules que Ana Obregón havia dit al programa de Carlos Sobera, 'El Musical de la teva vida'.

Ana Obregón ha tornat a néixer

Gràcies al naixement de la seva neta, Ana ha tornat a néixer. Així ho confessava ella mateixa dimecres passat a Carlos Sobera: «Em va tornar la vida». I és que el seu món ha fet un gir de 180° després del naixement de la nena.

Posat d'Ana Obregón amb Carlos Sobera a El Musical de la teva vida de Telecinco
Ana Obregón amb Carlos Sobera a 'El Musical de tu vida'. | Mediaset

Tot i això, el seu ex sembla no estar d'acord. Encara que al principi li va dedicar unes boniques paraules a Ana: «Ana fa gairebé 50 anys que és als mitjans, èxit rere èxit a la televisió, és una treballadora nata. He estat molt clar des del primer moment. Ana va ser la millor mare que va poder tenir el meu fill, no em cansaré de repetir-ho… De la mateixa manera que diré que no parlaré de res relacionat amb el meu fill».

«La mort d'un fill no se supera mai»

El presentador Joaquín Prat va considerar «perfectament respectable» la seva actitud, abans de dir que «de les absències no et cura ningú». Mentre que el seu company Pepe del Real aplaudia el positivisme de l'actriu.

Alessandro Lequio al 'Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio comparteix un nou missatge sobre la pèrdua del seu fill Aless. | Mediaset

Però Lequio, visiblement dolgut, responia: «Sento discrepar, però... La mort d'un fill no se supera mai. Mai. És una ferida que no cicatritza».

«Ningú que hagi perdut un fill és el d'abans», va afegir Joaquín, que sí que comentava l'actitud més animada d'Ana a 'El musical de tu vida'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!