Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

Antonio David Flores, molt preocupat: la realitat del seu fill en el pitjor moment

El fill en comú entre Rocío Carrasco i David Flores es troba molt dolgut i enmig d'aquesta polèmica

Durant aquestes últimes setmanes han sorgit moltes polèmiques al voltant d'Antonio David Flores, notícies que han fet perillar la relació amb la seva actual esposa, Olga Moreno, i han encès encara més la seva batalla judicial i televisiva amb la seva exparella Rocío Carrasco

Sembla que tot això està afectant de manera desmesurada al col·laborador, però no només a ell. Totes les informacions que el rodegen també afecten molt directament a la seva família, sobretot als seus fills, Rocío i David Flores. 

Però sense cap mena de dubte, el més petit dels Carrasco Flores és el que està sortint més mal parat en aquesta història. El fill de Rocío Carrasco i Antonio David travessa per un mal moment. Veure al seu pare destrossat per totes les crítiques i no poder defensar-lo com ell creu que es mereix li dol moltíssim. 

A més, als seus 21 anys sempre ha volgut seguir en l'anonimat, encara que amb aquesta família sigui difícil, i ara estar en mig de tot l'està perjudicant molt en l'àmbit personal. 

David Flores està fart de viure en una batalla constant

Va ser a partir de l'entrada a 'Gran Hermano VIP' i que tot el relacionat amb la batalla judicial d'Antonio David amb Rocío Carrasco tornés a saltar pels aires. El pitjor és que, després d'un any, aquesta guerra judicial segueix acaparant les portades dels mitjans de comunicació i sembla que va per llarg, ja que també afecta Rocío Flores

A part de l'anterior problema amb la seva exparella, l'exguardia civil ha hagut d'enfrontar-se a exclusives mortals que han comunicat les Campos. Una d'elles fa referència a un vídeo molt pujat de to que ha fet perillar el seu matrimoni. 

De tot això, el pitjor és que l'estabilitat emocional que la seva família havia aconseguit, s'ha trencat completament d'un dia per l'altre. El que ha resultat més afectat per la situació ha estat David Flores.

El jove sempre ha volgut mantenir-se al marge del món dels mitjans de comunicació i de la televisió, i cada vegada que veu al seu pare, a la seva germana o qualsevol familiar proper a ell patint, ho viu en primera persona. Encara que sigui molt jove, és un dels majors pilars per a tots els membres de la família.