Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores té una reunió per decidir el nom del nou fill

Antonio David no pot esperar més i es reuneix amb Marta urgentment

Antonio David Flores i Marta Riesco formen una parella que cada dia està més consolidada, d'acord amb el que veiem cada dia. I tot malgrat els sots que han anat travessant des que sortís a la llum hi ha història d'amor tan mediàtica.

Com ja saben des de fa temps què els suposa estar separats l'un de l'altre, ells pateixen la distància com qualsevol altra parella que es vol. La veritat és que desitgen estar tot el temps del món passant minuts de qualitat junts i quan no poden, ho lamenten enormement.

En aquesta ocasió, Marta Riesco ha hagut d'esperar gairebé un mes per tornar a retrobar-se amb el pare de Rocío Flores per diferents compromisos professionals, personals i familiars de tots dos.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco està trista després d'estar un mes separada de la seva parella. | Catalunya Diari

Antonio David Flores queda amb ella després d'un mes d'absència estranya

Per sort, el retrobament ha estat idíl·lic i ha quedat reflectit a través de diverses històries a Instagram en què Antonio David i Marta malbaraten el seu amor. Tots dos donen curs a l'afecte que es professen. Bé, és cert que aquest estiu ha estat un període estival molt mogut per a tots dos, i han gaudit de diversos viatges mostrant de com estan de bé com a parella. 

Han viatjat fins a Mallorca, han estat a 'Starlite' a Marbella i també han visitat un luxós hotel de Zahara de los Atunes. Per al seu retrobament, tots dos han escollit localitat malaguenya de Rincón de la Victoria. Han publicat una història en què es podia veure com estaven gaudint de la gastronomia andalusa per celebrar que per fi s'havien retrobat.

En altres històries d'Instagram també hem pogut veure moments romàntics entre Antonio David i Marta. Així, es pot sentir la reportera anomenar «gordi» el seu xicot i un xiuxiueig de l'exguàrdia civil dient-li «t'estimo» a Riesco.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Antonio David Flores i Marta Riesco van gaudir de l'estiu a llocs com ara 'Starlite' | GTRES

La parella malbarata amor i passió encara que hagin estat lluny

Per si no n'hi hagués prou, la sempre mediàtica reportera de Telecinco ha aclarit que el seu amor per Antonio David passa per un dels seus millors moments. Ho ha volgut demostrar amb una imatge de les mans de tots dos entrellaçades i afegint un text a la fotografia. «T'estimo amb tota la meva ànima. Per fi, junts després d'un mes sense veure'ns», deia el missatge de Riesco.

La veritat és que la parella ha pogut superar els contratemps dels inicis de la relació i tot allò que s'hi va parlar sobre si Antonio David hauria estat infidel a Olga Moreno. El cas és que molts apunten que fa dos anys que la parella està consolidada, encara que els seus protagonistes sempre han negat aquest terme.

La il·lusió de la parella d'Antonio David a mitjà termini

La realitat és que tots dos estan disposats a formar una família. no es descarta que, si la relació avança amb la mateixa solidesa que ho porta fent els últims mesos, Rocío Flores podria tenir un nou germanet.

Ser mare amb Antonio David és un dels desitjos que té actualment la reportera de Telecinco. La jove, els últims dies, està d'enhorabona després d'anunciar que renovarà per segona temporada el seu nou projecte personal: El columpio de Marta.

Un pòdcast visual d'entrevistes amb què Riesco està deixant fluir la seva espontaneïtat. A més, sorprèn els convidats que acudeixen a la terrassa de casa seva per xerrar distesament amb ella.