Primer pla de Patricia Pardo somrient

Patricia Pardo deixa casa seva en descobrir que el problema és molt seriós

Patricia Pardo té males notícies

Patricia Pardo s'ha vist obligada a sortir de casa després de descobrir que el problema és més greu del qual esperava. Si gairebé el retorn d'Ana Rosa Quintana és imminent, la periodista li ha hagut de donar una mala notícia a la seva cap.

I és que, des que 'la reina dels matins' va haver d'abandonar el seu lloc de treball per fer front al càncer de mama, la gallega ha estat una de les que ha estat al peu del canó.

Muntatge Ana Rosa Quintana amb Patricia Pardo
Patricia Pardo no té bones notícies per a la seva cap | CatalunyaDiari

I, encara que durant tots aquests mesos, Pardo ha intentat cuidar el negoci d'Ana Rosa, va succeir una cosa que els va obligar a començar l'emissió d'El programa del verano totalment a les fosques.

Patricia Pardo, sense llum

Patricia Pardo sorprenia tots els seguidors d'El programa del verano amb una notícia inesperada. Aquest dimecres, 10 d'agost, la presentadora va interrompre l'edició matinal d'Informativos Telecinco des dels exteriors de Mediaset España.

«Bon dia a tothom. Avui volem arrencar El programa del verano d'una manera especial. A la porta de l'estudi 2 de Mediasetperquè volem donar la benvinguda a aquest dia especial com es mereix», va començar explicant la periodista.

«Avui és el primer dia del que viurem en els propers 15 mesos, l'Espanya que s'apaga», va afegir tot seguit. «Volem convidar-los a veure, jo crec que per primera vegada aquest estudi, aquest plató totalment apagat», va dir, mentre entrava al plató.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo comença el programa a les fosques | Catalunya Diari

Però darrere d'aquest inici de programa s'amagava un motiu de pes. I és que, després d'entrar en vigor la darrera normativa sobre la il·luminació d'aparadors i edificis públics, el format va decidir solidaritzar-se.

«Sabeu que des d'ahir a les 12 de la nit, els aparadors i les façanes dels edificis públics també estaven apagats. I volem que vegin les nostres instal·lacions, el lloc on nosaltres mostrem la feina d'aquest equip. Per nosaltres és un dia especial . Però Iñaki, jo crec que és molt millor que donem la llum», prosseguia.

Després de presentar tots els temes que tractarien a la taula de debat, Patricia Pardo va voler recordar l'inici del programa: «Hem arrencat amb el programa apagat. Crec que és la primera o la segona vegada que es fa. Però bé, com sempre tenim tot llest i tot a punt per arrencar. Ho hem fet per solidaritzar-nos amb la situació i que vegin també el nostre aparador apagat».

Patricia Pardo demana perdó públicament

Després d'aquest inici de programa inusual, Patricia Pardo s'ha vist obligada a rectificar públicament, després de donar una informació suposadament errònia.

Aquest passat dimecres, la revista Hola! va publicar en exclusiva l'inesperat reportatge de María José Campanario i Jesulín de Ubrique. Després de diversos mesos allunyats dels focus, el matrimoni ha decidit explicar tots els secrets del naixement del nou nadó.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban desmenteix les paraules de Patricia Pardo | TELECINCO

Durant el Club social del programa, Patricia Pardo i la resta de col·laboradors van comentar les darreres novetats d'aquest conegut clan. Però, sens dubte, el que més va cridar l'atenció va ser l'absència del torero a la graduació de la seva filla, Andrea Janeiro.

Diversos mitjans de comunicació van assegurar que el torero havia decidit no anar-hi perquè «havia de cuidar el seu nadó nounat», una cosa que la presentadora va catalogar com una «excusa».

Després de començar amb la tertúlia, Belén Esteban va decidir recórrer a les seves xarxes socials per desmentir aquesta informació. «Estan donant una notícia a mitjans digitals i televisió que no és veritat», escrivia.

«Si televisió som nosaltres, que ens ho aclareixi, si us plau», va demanar Patricia Pardo tot just assabentar-se de la reacció de la seva companya. «No volem mentir els nostres espectadors. Ens hem fet ressò del qual es comentava a mitjans digitals i de quina era l'explicació», deia.

Finalment, i en un intent per intervenir, Patricia Pardo es va disculpar públicament. «Demà els ho aclarirem perquè, segurament, Belén ens ho explicarà, si ens hem equivocat», concloïa.