Primer pla de Carmen Bazán

Carmen Bazán té por per la seva salut en descobrir que el problema no té solució

Carmen Bazán, testimoni de les intencions del seu fill Jesulín de Ubrique

Sens dubte, per a Carmen Bazán ja ha passat a la història el costum d'aparèixer davant dels mitjans a oferir declaracions. I és que, després de passar per una sèrie de dificultats, la matriarca del clan Janeiro ha optat per un estil de vida més discret.

Des que es va morir el seu exmarit, Humberto Janeiro, la vida de la mare de Jesulín de Ubrique va fer un gir de 180 º. A més, a aquest trist succés se li van afegir altres moments durs que va haver de travessar. La seva complicada operació de maluc i la venda del seu xalet a El Bosque (Cadis) van ser un cop dur per a l'àvia d'Andreíta.

Ara, després d'uns mesos en plena calma, la sogra de María José Campanario ha de fer front a un nou problema a la seva vida. En aquesta ocasió, l'escàndol ha vingut de la mà del seu fill, Jesulín de Ubrique.

Primer pla de Jesulín de Ubrique
Les intencions de Jesulín que tant espanten la seva mare | canva

 

Carmen Bazán tem pel que pugui dir el seu fill públicament

Sens dubte, tot indica que aquesta etapa tan dura que va travessar Carmen Bazán ja ha quedat enrere. I és que l'àvia de Julia Janeiro està plenament centrada en la seva faceta com a àvia de família. Així mateix, després de la venda del seu luxós habitatge, es va traslladar, novament, a Ambiciones, la popular finca dels Janeiro.

És allà on la sogra de María José Campanario passa el seu temps lliure amb els seus nets, sobretot, amb els més petits de la casa. Però, tot i que va decidir allunyar-se dels mitjans definitivament, l'escàndol sempre, d'una manera o altra, aconsegueix arribar a la vida de Bazan.

Durant les últimes hores, ha sorgit una nova polèmica que està cada vegada cobrant més força. I és que el seu fill Jesulín ha confessat el projecte professional que té al cap des de fa temps, un pla que podria no fer especial il·lusió a la matriarca de la família.

Ha estat a la revista ¡Hola! on el torero i l'odontòloga han reaparegut de manera pública després de convertir-se en pares per tercera vegada en el cas de Campanario, i per quarta en el cas del torero. Ho feien amb motiu de la celebració dels seus 20 anys de casats. D'aquesta manera, en aquest mitjà s'han sincerat sobre el petit Hugo, així com sobre alguns projectes que tenen pensats.

Precisament, sobre aquesta última qüestió, el pare d'Andrea Janeiro ha llançat una autèntica bomba que ningú no s'esperava. En exclusiva, el torero va anunciar que està pendent de gravar una sèrie documental. El fill de Carmen Bazán ha assegurat que una productora li ho ha ofert i a ell, el cert és que no li disgusta gens ni mica la proposta.

«Possiblement faré una sèrie documental per a una plataforma. És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent: companys d'estudis, metges, amics...», va assegurar. Sens dubte, es tracta d'un projecte summament temptador considerant que darrerament les docusèries estan molt de moda.

▶️ Vídeo del dia

Tot i que tot sembla indicar que és un projecte innocent, la veritat és que la seva emissió podria resultar un autèntic caos. Sobretot, si parla públicament de la seva exdona, Belén Esteban. Realment resulta força difícil no parlar-ne perquè el torero és conscient que ha estat una persona important a la seva vida. A més, és la mare de la seva primera filla.

El més segur és que a Carmen Bazán no li hagi fet gaire gràcia la idea perquè sap que «la pot fer bona». Després d'anys en què Belén ha parlat a la televisió del seu exmarit, és inevitable plantejar-se una pregunta clau: Reviurà de nou la flama del conflicte amb la tertuliana oferint-ne el testimoni?

Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros
El torero podria tenir la seva pròpia docusèrie | GTRES

 

La inesperada relació entre Jesulín i Belén Esteban

Tot i que aquest documental podria portar més d'un maldecap a Belén Esteban, el cert és que el torero podria decidir no enfrontar públicament la seva exdona. I és que Carmen Bazán és conscient que darrerament la relació entre el seu fill i la col·laboradora està millor que mai.

De fet, així mateix ho va donar a entendre la de Paracuellos quan va ser entrevistada a Sálvame Deluxe fa unes setmanes. «Han preguntat per mi. No a mi directament, però s'han preocupat de mi», admetia referint-se a l'accident que va patir.

Tot i això, el que més va impactar va ser quan va comentar el següent. «Igual que he parlat malament de Jesús en molts sentits, he de dir que jo estic molt contenta de com està la situació amb la persona amb qui ho ha d'estar», explicava.

«Desitjo de tot cor que María José i Jesús estiguin bé amb el seu bebè, de veritat, ho dic de tot cor», concloïa deixant clara la bona relació que manté amb el seu exmarit.