David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco aconsegueix proves per demostrar l'estat real de Rociíto

Fa molt de temps que David Flores no parla amb la seva mare

David Flores Carrasco és famós des que va néixer, però els seus pares havien aconseguit deixar-lo al marge de la premsa del cor. El problema és que Rocío Carrasco va parlar d'ell en un programa de màxima audiència i el públic està desitjant conèixer més detalls. És impossible obviar la seva presència en algunes situacions, però és cert que tots els mitjans el tracten amb un gran respecte.

David Flores Carrasco ha aconseguit ser una cara estimada perquè el seu comportament sempre ha estat brillant. Els amics de la seva mare fan servir el seu nom per malmetre Antonio David, però ell mai entra en el joc. L'última persona a fer un pas endavant ha estat Terelu, que presumeix d'haver tingut una relació fantàstica amb el jove.

Imatge de Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco continua estimant la seva mare. | Telecinco
 

David ha tingut oportunitat de llegir l'última entrevista que ha concedit Terelu, on aporta proves que, fins ara, eren desconegudes. Assegura que la seva amiga Rociíto ha travessat un infern durant el temps que va estar en silenci. No tenia forces per explicar la veritat i tampoc no volia que ningú la defensés als platós.

David Flores Carrasco ha descobert que l'estat real de la seva mare no era com el públic pensava, estava veritablement afectada. La filla de María Teresa Campos assegura que li enviava missatges demanant-li que no la defensés, ho havia donat tot per perdut. «Rocío m'escrivia moltes tardes dient-me: 'Amor, no em defensis, no vull que et facin mal'», confessa Terelu.

▶️ Vídeo del dia

David Flores Carrasco té prou proves per afirmar que la situació de la seva mare era molt delicada, però ell no podia fer res. La periodista María Patiño considera que és víctima d'una situació injusta que no li correspon, no es mereix patir pels seus pares. Ha intentat que tots dos es portessin bé, però la seva missió no és solucionar un problema que ell no ha creat.

David Flores Carrasco, cada cop més lluny de la seva mare

David podria reconciliar-se amb Rociíto en qualsevol moment, però ella no se sent preparada per fer determinats passos. Segons ha explicat, els seus metges li han recomanat que sigui prudent perquè hi ha situacions que li poden resultar molt dures. Fa molt de temps que no parla amb els seus fills i no pot reprendre el contacte d'un moment a l'altre.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco vol el millor pels seus. | GTRES
 

La dona de Fidel Albiac ha confessat que va estar a punt de renunciar a tot, però es va adonar que no era una opció. Es va posar en mans dels millors especialistes i actualment és una de les cares més carismàtiques de la televisió. Els seus amics estan encantats amb el canvi que ha fet, valoren tot el seu esforç.

«Al final la vida et recompensa, a mi avui em compensa veure Rocío com està ara», explica la gran de les Campos a l'entrevista. Vol deixar clar que la seva companya ha viscut moments molt durs, però continua dempeus gràcies a la seva fortalesa. El públic s'ha adonat que una història té dues versions i vol conèixer què ha passat fora de càmeres.

David Flores continua confiant en el seu pare

David Flores no té cap motiu per desconfiar del seu pare, mai no l'ha deixat de banda i li ha donat suport en tot. És un home lluitador, l'únic error del qual ha estat compartir els seus problemes sentimentals amb els espectadors, però n'ha après. L'ex de Rociíto no ha tornat a parlar del tema des que Carrasco va arribar a Telecinco amb un documental sota el braç.

El germà de Rocío Flores entén que pertany a una família mediàtica i sap que no pot fer res per evitar-ho. Per això, ha pres una decisió: mantenir-se en un segon pla fins que passi l'enrenou mediàtic. Hi ha un moment on l'actualitat deixa pas a unes altres notícies, quan arribi un altre clan amb una altra història els Flores podran descansar.