Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Antonio David Flores

Antonio David Flores i Rocío Carrasco, cara a cara

Antonio David Flores és conscient del problema

Antonio David Flores és conscient que li queda molt poc per retrobar-se amb la seva exdona, Rociíto, cara a cara. El seu judici se celebrarà el proper 6 de juliol al jutjat número 15 de MadridAntonio David Flores va intentar eludir aquesta cita, segons va comentar Lecturas, posant al seu fill David Flores al capdavant. No obstant això, aquesta estratègia no li va servir perquè el jutge la va rebutjar.

Així, no li quedarà més remei que enfrontar-se a la seva exdona i preparar prou proves per no sortir imputat. En el cas de sortir perdent, es podria enfrontar fins a una pena de quatre anys de presó i al pagament de 80.000 euros. Però recordarem les causes d'aquest judici i per què es va originar.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Antonio David Flores és conscient del que li espera per la demanda de la seva exdona | Catalunya Diari

Les raons per les quals Antonio David Flores tornarà a enfrontar-se a la seva ex al judici de juliol

Aquest judici s'origina a través d'una demanda de la filla de Rocío Jurado a Antonio David Flores el 2017. Ha trigat sis anys a celebrar-se el judici perquè necessitaven demanar les proves documentals suficients i, ara, se suposa que ja tenen tot el que necessiten .

Aquesta nova demanda parteix d'un antic judici, del 2011, quan Rocío demanda Antonio David per primera vegada per l'impagament de la pensió de David Flores. En aquell moment, David era menor i encara vivia amb la seva mare, i per això Antonio David estava obligat a passar-li una pensió.

Rocío el va demandar, van anar a judici i va guanyar. Aleshores, l'exguardia civil va quedar condemnat a pagar la xifra de 60.000 euros a la mare dels seus fills. Antonio David es va declarar insolvent, per la qual cosa no podia fer front a aquest pagament. Tot i això, per aquells anys, ja treballava a la televisió, per la qual cosa a Rocío això no li quadrava i va decidir investigar-ho.

Una investigació que l'ha portat fins al 2017, any en què torna a demandar-lo. Durant aquests anys descobreix que, suposadament, Antonio David relegava els seus béns en persones de confiança total. Com ara Olga Moreno, la seva dona de llavors, o el seu representant.

Això és el que s'anomenaria un delicte d'insolvència punible pel qual ara serà jutjat. Atès que no es poden amagar els béns d'un mateix en terceres persones per no fer front a un deute.

Com dèiem, des del 2017 hi ha la demanda posada i ara el jutge considera que ja té prou proves documentals per fer front a aquest judici.

Antonio David Flores no s'haurà d'enfrontar a la seva altra exdona

Tot i això, els advocats de Rociíto demanaven que anés a declarar Olga Moreno, atès que era una de les persones que suposadament li guardava els diners a Antonio David. Tot i això, el jutge no creu que sigui necessari perquè pensa que amb els documents que tenen és més que suficient.

Antonio David Flores
Antonio David Flores agraeix no haver-se d'enfrontar amb Olga Moreno | YOUTUBE

Cal recordar que en aquells anys Antonio David ja treballava a Telecinco, amb el sou que això suposa. Tot i que, visiblement, no tenia ingressos ni res al seu nom.

Si és així i en el cas d'haver comès un delicte d'insolvència punible, s'haurà d'enfrontar a passar fins a quatre anys a la presó. A més d'haver de pagar els 60.000 euros de l'altre judici, més 20.000 euros més en qüestió de danys i perjudicis durant tot aquest temps.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!