Foto de Paz Padilla

Paz Padilla confessa una cosa sobre la seva vida que deixa tothom sense paraules

'Déjate querer' mostra el secret més ocult de Paz Padilla

Paz Padilla no deixa de sorprendre l'audiència cada cop que trepitja un plató de televisió. Tot i que coneixem molts aspectes de la vida de la televisiva, de vegades ens sorprèn amb certes anècdotes que ens n'expliquen de la seva vida personal.

Paz Padilla revelava un secret personal a 'Déjate querer'. Un que només els seus amics més propers coneixien i va considerar que era hora de compartir-lo amb l'audiència a l'últim programa del format de Telecinco.

Dissabte passat, Paz Padilla, que està molt il·lusionada amb aquesta nova etapa a 'Déjate querer', tenia entre els seus convidats Nacho Palau i Manuel Cortés. El fill de Raquel Bollo va decidir asseure's en el format de Bulldog TV abans de posar rumb a Hondures, on aquest dijous ha començat la seva participació a 'Supervivientes 2023'.

'Déjate querer' mostra el perquè del nom de Paz Padilla

Sobre l'andalús es va revelar una anècdota que té a veure amb el seu nom, ja que el fill de Bollo realment es diu Álvaro Manuel. Tot i que tothom l'anomena així excepte la seva mare, que sí que s'hi refereix com a Manuel.

Foto de Paz Padilla a 'Déjate querer'
Paz Padilla a 'Déjate querer' | Telecinco

Amb aquesta curiositat, Paz Padilla, sense dubtar-ho, va passar a l'acció. Va voler compartir amb el seu públic i amb el mateix convidat com els seus pares van estar lluitant fins a l'últim minut per posar-li el nom que cadascú desitjava.

«La meva mare volia Mari Paz i el meu pare Pilar», va revelar la intrèpida presentadora durant el transcurs de l'entrevista de Manuel Cortés. «Al final em van posar María Paz, però el meu pare em va dir tota la vida 'Pilar' o 'Pili'», va confessar davant la sorpresa de tots.

L'entrevista a 'Déjate querer' que treu a la llum el secret de Paz

El cas és que Paz Padilla no va tenir problema a admetre que si en algun moment algú li diu «Pili» o «Pilar», ella respon ràpidament.

Foto de Manuel Cortés
L'entrevista a Manuel Cortés a 'Déjate querer' porta a Paz Padilla a revelar un secret | Telecinco

Cal recordar que Padilla té sis germans i sempre ha estat molt unida a la família. Per exemple, una de les seves germanes, Soledad, treballa a la mateixa cadena que ella. Soledad és perruquera i maquilladora a Mediaset.

També, un altre germà de Paz treballa a Madrid i Lola, que és la més gran de tots, sempre troba a faltar la televisiva. Cada vegada que Paz viatja fins al sud a Zahara de los Atunes, Lola i Luis, dos dels seus germans, sempre hi són per esperar-la al quiosquet que regenten.

Paz Padilla, una dona familiar que no oblida els seus pares

Per desgràcia, Paz Padilla no pot gaudir dels seus pares, ja que tots dos van morir fa anys. Luis Padilla era de professió cristaller i, fins i tot, tramoista al Gran Teatre Falla de Cadis. Per altra banda, Lola Díaz, la mare de la presentadora de Telecinco, va morir el 2020, als 91 anys.

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.
Paz Padilla sempre ha estat molt unida a la seva família | Mediaset

Sempre que li pregunten per sa mare, Paz Padilla contesta que ella va heretar el sentit de l'humor que tenia la seva progenitora. I n'ha fet gala al llarg de tota la seva carrera.

A més, Paz Padilla no ha negat mai que la seva infància no va ser fàcil i que la situació de la seva família va fer que de vegades trobés a faltar certs recursos per tirar endavant. Però, finalment, amb l'esforç dels seus, va poder ser una dona de profit i va arribar a estudiar Infermeria. Així, va exercir durant un temps aquesta professió de què sempre ha parlat orgullosa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!