Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Orozco

Antonio Orozco confirma els rumors sobre la seva filla publicant una foto

Antonio Orozco deixa veure com és realment ella

Antonio Orozco està d'enhorabona professionalment. Aquest any, la seva gira 'Mitad Antonio, Mitad Orozco' el portarà per Europa i Amèrica. Personalment, passa per un bon moment al costat del seu fill Jan, de la seva parella i de la filla de tots dos, Antonella. La petita, de poc més d'un any, és la protagonista d'una de les publicacions del cantant en què deixa clar una cosa important.

El cantant i compositor Antonio Orozco va anunciar que havia estat pare ara fa un any. «L'any 2021 va acabar amb una gran alegria per a la nostra família! Estem molt feliços de poder compartir amb vosaltres que hem estat pares d'una nena golafre, saníssima i bella», explicava el cantant a les xarxes.

Imatge d'Antonio Orozco
Antonio Orozco té prevista una gira aquest 2023 que el portarà per llocs d'Europa i d'Amèrica | GTRES

 

Antonio Orozco, gelós de la seva intimitat, va anunciar per sorpresa el naixement de la seva filla

De la seva parella actual, de la qual no se'n coneix la identitat, sabem pel que l'artista ha comentat. «Ella té prou criteri per saber el que vol o no vol fer, és una dona, com totes, força intel·ligent. Jo no mano a la vida de les persones, cadascun sap on vol estar».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Orozco, que evita parlar de la seva vida privada, va tenir una relació sentimental amb Marina Parrilla, filla d'un pintor de Cadis, que va morir el 2011 a conseqüència d'un càncer limfàtic. «Marina Parrilla, artista d'artistes, em quedo amb tu...Descansa en pau...Sempre et tindré amb mi, sempre», va ser el seu missatge de comiat.

També va morir la mare del seu fill Jan, Susana Prat, a causa d'un tumor a l'úter. Aquesta va ser una doble pèrdua que va afectar molt Orozco. Per aquest motiu, es va refugiar en la música: «Ningú està preparat per a això, però per sort tenia una mà on agafar-me, on vaig estar sostenint-me. La música m'ha ajudat un munt».

Imatge de Jan, fill d'Antonio Orozco
Jan, fill gran d'Antonio Orozco, ha heretat el talent musical del seu pare | CEDIDA

La seva mare i els seus germans l'han ajudat a criar el seu fill mentre ell complia amb els seus compromisos professionals. Jan, de 16 anys, és totalment imprescindible per al seu pare. «Té tot el que tenia la seva mare: la bellesa, la intel·ligència...i és una persona que ha vingut a aquest món a rescatar-me a mi».

Orgullós pare de dos fills, Jan i Antonella

Ara, amb el naixement de la seva petita filla, Antonella, el cantant torna a gaudir de la paternitat. Orozco presumeix de nena a Instagram amb fotografies com l'última que ha penjat. En aquesta, la nena anava vestida de Minnie Mouse amb motiu del carnaval. El seu germà gran està encantat amb ella, tal com demostra alguna imatge que el seu pare ha penjat dels dos germans junts.

Per a Antonio, el naixement de la seva filla ha suposat un punt d'inflexió a la seva vida. Així explicava a la periodista María Casado el que havia significat el naixement d'Antonella: «He tingut una filla amb 49 anys. El matí abans que naixés en tenia 49, i a l'instant de néixer, tenia 29 anys, avui soc més jove perquè sí».

Imatge d'Antonio Orozco amb els seus fills
Jan, fill gran d'Antonio Orozco, està encantat amb la seva germana petita, Antonella | INSTAGRAM

Jan, que ha heretat les qualitats musicals del seu pare, maneja amb habilitat diferents instruments musicals, com el piano o la bateria. A més, el jove compta amb un perfil propi a les xarxes socials on té més de 109.000 seguidors. Allà, el fill d'Antonio Orozco comparteix improvisacions, composicions i interpretacions

Fins ara, no hi ha una imatge familiar en què l'artista aparegui amb la parella i els dos fills. El que sí que és segur, però, és que Antonio Orozco tornarà a pujar als escenaris durant la seva nova gira per Europa i Amèrica. Potser, aquesta vegada portarà un ajudant, el seu fill.