Primer pla de María José Campanario somrient dins d'un cotxe

María José Campanario reapareix per explicar el que passarà amb el nadó

María José Campanario fa un canvi radical a la seva vida després del naixement d'Hugo

María José Campanario va tenir el seu fill Hugo ara fa vuit mesos. Del petit se'n sap molt poc, no hi ha ni exclusiva, ni fotos, ni posat familiar amb el nadó. De fet, tota una incògnita envolta el petit, el naixement del qual sembla haver portat una nova situació a la família Janeiro Campanario que pocs s'esperaven.

María José Campanario i Jesulín de Ubrique no van posar a la sortida de l'hospital després del naixement del petit Hugo. Tampoc hi va haver reportatge fotogràfic a casa setmanes després del part. Sí que hi va haver, però, exclusiva amb motiu del seu vintè aniversari de casament per a la revista ¡Hola!.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario van posar per a '¡Hola!' amb motiu del seu 20è aniversari de casament | Europa Press

Va ser una ocasió en què, sense mostrar-ho, sí que es van referir al petit: «Tenir un fill més ha estat un regal fantàstic. Sentim una alegria molt gran, és molt bo, hem tingut moltíssima sort». Així mostrava Jesulín la seva felicitat davant del naixement del seu fill. Tot i que no havien planejat augmentar la família, «ha estat una alegria molt gran».

Hugo va ser batejat amb la més estricta intimitat

Al desembre el benjamí de la família, que aleshores tenia sis mesos, va ser batejat. La celebració va tenir lloc amb la més absoluta intimitat. Sense fotos, sense exclusives i envoltat del seu cercle familiar més proper. Entre aquesta, però, no hi va ser Andrea, la filla que Jesulín va tenir amb Belén Esteban.

Des del naixement del nen, María José no ha tornat a aparèixer davant dels mitjans de comunicació. A excepció de l'exclusiva a la revista ¡Hola! per l'aniversari del matrimoni, l'odontòloga ha decidit dedicar el seu temps a gaudir de la família gaudint de l'anonimat. En relació amb això, una font propera assegurava fa uns mesos que Campanario vol «viure allunyada de tot i gaudir del seu fill i de la seva família».

María José Campanario i Jesulín
María José Campanario no ha posat amb el seu fill petit Hugo | MEDIASET

A més, la mare de Julia Janeiro, «no parlarà a revistes, ni farà entrevistes». Pel que sembla, es tracta d'una decisió molt meditada i que coincideix amb el que aquesta setmana ha publicat la revista Pronto. Una de les millors amigues de María José, la periodista Carmen Pardo, parla de la nova vida del matrimoni.

 

La nova vida de Maria José després del naixement d'Hugo

Pardo explica que Campanario està «molt feliç amb el seu nen, allà a Arcos, fent una vida molt tranquil·leta i sense fer res d'especial». La seva prioritat en aquests moments és tenir cura del nadó. No treballa, però sí que ho farà més endavant, buscant una feina en una clínica propera a casa seva», ha explicat la periodista.

Fa anys, María José passava temporades viatjant lluny de casa per complir amb la seva faceta professional com a odontòloga. «S'han acabat les aventures professionals llunyanes. No està disposada a continuar viatjant, no es vol separar llargues temporades de la seva família», ha confirmat Pardo a la citada revista.

En efecte, María José i el seu marit Jesús Janeiro passen per un bon moment. «Són molt feliços, i la relació de María José amb els germans i amb la mare del seu marit ara és bona, tot fantàstic. Us puc assegurar que regna l'harmonia a la família Janeiro Campanario en tots els sentits», ha confirmat Carmen Pardo.

María José Campanario fa un canvi radical a la seva relació amb els mitjans

Sembla que la parella ha decidit posar distància entre els mitjans i la seva vida privada. Molt protectors de la seva intimitat, Jesús Janeiro i María José Campanario van demandar Mediaset i el col·laborador de 'Sálvame' , Kiko Hernández. Els acusaven d'intromissió il·legítima per fer seguiment a la seva filla Julia Janeiro a l'hora de fer els divuit anys.

Des de diferents cadenes del grup audiovisual, van despixelar la noia i la van seguir a tot arreu, aportant detalls sobre la seva vida i publicant fotografies obtingudes de les seves xarxes socials. La sentència ha obligat els demandats a indemnitzar la 'influencer' amb un total de 220.000 euros.