Antonio David Flores acudiendo a unos juzgados de Madrid el 23 Abril 2021

Antonio David Flores mou una nova fitxa per fer caure a Rocío Carrasco

L'exguàrdia civil prepara els seus pròxims moviments

[Youtube] uJz6QDNqcSI [/ youtube]

Antonio David Flores s'està movent en silenci per fer caure Rocío Carrasco després de l'emissió de la seva sèrie documental. Durant gairebé sis mesos, l'exguàrdia civil ha hagut de viure reclòs a la seva casa de Màlaga i allunyat dels mitjans de comunicació després de ser acomiadat fulminantment de Telecinco.

Lacadena es va negar a donar-li veu a un col·laborador que estava sent assenyalat públicament de maltractador i no va dubtar a anunciar la seva marxa de Sálvame d'un dia per l'altre. Una vacant, que per afegir més morbo a la qüestió, ha estat posteriorment ocupat per Rocío Carrasco.

L'enrenou mediàtic sorgit arran del testimoni de la filla de Rocío Jurado ha suposat un cisma per Antonio David. No només per la imatge pública que ha quedat d'ell, sinó pels conflictes familiars que s'han generat després de sortir a la llum certs successos.

Si bé és cert que l'excol·laborador ha seguit comptant amb el suport de la seva família, també s'han conegut que la seva filla Rocío Flores li ha exigit algunes explicacions.

En qualsevol cas, sembla que Antonio David i la seva família estan disposats a seguir donant guerra. Tant dins de la pantalla com davant la justícia espanyola, que ja està atenent les accions legals interposades per l'exagent de la Guàrdia Civil contra la seva dona.

Antonio David Flores mou fitxa per contraatacar a Rocío Carrasco

Després de finalitzar l'emissió de la seva sèrie documental, la mare de Rocío Flores es va armar de força i coratge per iniciar nous projectes professionals. Va anunciar la gravació de la segona temporada de la sèrie, dedicada a la família Mohedano, i va ocupar una cadira a Sálvame com a defensora del poble.

Tot feia indicar que Rociíto tornaria a la televisió per la porta gran i per quedar-se, girant la truita amb el seu exmarit després de més de 20 anys de silenci. Semblava que, ara, la família Flores seria qui patiria la pressió mediàtica, sense altaveu públic ni el suport de la premsa del cor.

No obstant això, ara com ara, la situació és molt diferent. L'escenari actual mostra una predominança de pes en pantalla de la part de les Flores. Més tenint en compte que Rociíto fa diverses setmanes que no apareix a Telecinco.

Concretament des que Olga Moreno es va proclamar guanyadora de Superviventes i va concedir una entrevista en exclusiva on va respondre a totes les acusacions realitzades per l'exdona del seu marit.

El programa Ahora Olga va servir no només per defensar la versió dels fets oferta per la família Flores. També per enviar un missatge molt contundent: no tenen por i no pensen callar.

L'estratègia d'Antonio David per continuar el seu enderroc contra Rocío Carrasco

Tot i que Antonio David ha estat vetat en els mitjans de comunicació, la veritat és que l'excol·laborador sembla tenir una estratègia per seguir donant guerra des de dins. No està disposat a renunciar a tots els guanys que pot obtenir després de la bomba de la seva exdona i pensa utilitzar totes les eines que té al seu abast.

A través de la seva dona i la seva filla, el malagueny està aconseguint que el seu discurs segueixi tenint pes dins de la televisió. Rocío Flores ja està dins del món televisiu com a col·laboradora d'El programa deAna Rosa, mentre que Olga Moreno podria estar negociant per fer un pas més enllà després de la seva entrevista.

Segons assenyala Cadena 100, Antonio David ha empès la seva dona a mantenir converses amb productores per fer-se amb un lloc a la televisió. La seva victòria a Supervivientes li dóna raons de pes per endinsar-se en aquest món i el seu vincle amb l'exguàrdia civil augmenten les seves opcions. Una oportunitat que Antonio David no pensa desaprofitar.