Primer plano de Carlota Corredera con mascarilla

Carlota Corredera, a una passa del carrer: demanen el seu acomiadament

La recent actitud de la comunicadora gallega no ha agradat als seus fans

Carlota Corredera l'ha fet grossa. L'actitud que ha tingut durant els darrers dies ha cansat els espectadors, que demanen el seu comiat imminent perquè n'estan farts. 

Carlota i una allau de missatges a xarxes per fer-la fora

El programa vespertí de Telecinco està passant per un mal moment. Les crítiques a Antonio Canales, col·laborador de 'Sálvame', pel seu acomiadament fulminant se sumen, ara, als comentaris negatius cap a Carlota Corredera.

Després de trencar el silenci, la presentadora gallega es va convertir fa uns mesos en la fidel defensora de Rocío Carrasco. Això va aconseguir captivar part de l'audiència, però va fer que es guanyés alguns enemics.

Ara, després d'anunciar l'acomiadament de Canales en mig d'un directe, la feina de Carlota Corredera s'ha tornat a posar en dubte. La seva forma d'actuar l'ha posicionat en contra de bona part dels seguidors del programa.

Per aquest motiu, les xarxes s'han emplenat de comentaris que demanen el comiat de Corredera. Ja no volen saber res d'ella i fan la petició a Telecinco que mogui fils de fora immediata.

«No la volem a la tele, no la suportem i, com a públic que veu els seus programes, Sr. Vasile, tenim el dret de decidir qui ens agrada (...). Ha sobrepassat tots els límits i competències de la seva tasca com a presentadora i comunicadora», ha assenyalat una usuària notablement decebuda a Twitter.

«Per què no la fan fora? Esgota, al final has de canviar de canal, és pesada, egocèntrica i dictadora», ha criticat una altra espectadora de Sálvame sota l'etiqueta #FueraCarlotaCorredera.

La decisió final és de la directiva

Amb tot, la periodista gallega s'ha guanyat l'enemistat de molta gent al plató de Telecinco. Aquest gest pot passar-li factura.

Tot i que les peticions d'acomiadament han tingut lloc només en les xarxes socials, és l'audiència qui mana. No seria la primera vegada que una directiva fa cas a l'opinió del públic, sobretot si tenen en compte les xifres d'audiència del programa.

De moment, des de Mediaset han preferit no pronunciar-se al respecte. Així que caldrà esperar per veure si les piulades aconsegueixen que Carlota Corredera marxi del programa.

La petició de fer fora a Corredera no és l'única que els usuaris han fet. Es tracta d'un públic exigent, que també demana una rentada de cara al programa. No només pel format que té, sinó per les persones que hi han d'aparèixer cada tarda. 

A poc a poc, Sálvame s'ha adaptat a la realitat i s'ha reciclat d'una manera o una altra. Amb això, han aconseguit que les seves xifres d'audiència no siguin del tot dolentes, encara que no tenen res a veure amb les èpoques anteriors. 

A un pas del fracàs?

El programa de Telecinco va començar fa més d'una dècada i des de llavors ha anat evolucionant. Va arribar a triomfar tant que es va convertir en una nova forma de fer televisió, mostrant el que passava als passadissos de Mediaset.

Va tenir tant èxit que se'n van fer altres versions, com ara 'Sálvame Deluxe' o la seva versió culinària. Jorge Javier Vázquez va cedir un lloc a Carlota Corredera i a Paz Padilla, entre altres cares que han anat presentant el programa al llarg dels anys.

Ara, però, sembla 'Sálvame' i la seva època d'or ha caigut en picat. De fet, Antonio Canales ha subratllat recentment que és el pitjor estiu en audiència de la història del programa.