Imatge d'un home, anomenat Antonio Canales, parlant a un micròfon

Canales critica una col·laboradora de 'Sálvame' per ser massa catalana: «Em fa mal»

Laura Fa ha respost que les paraules del 'bailaor' són «catalanofòbia»

Un excol·laborador de 'Sálvame', Antonio Canales, ha exposat unes fortes declaracions sobre el fet que alguns companys de plató l'han «decebut». En concret ha fet una referència despectiva a «la part catalana» d'una de les seves companyes. De fet, a molts personatges públics quan se'ls pregunta per noms concrets evadeixen la pregunta, però Canales ha respost.

El 'bailaor' i cantant ha comentat a Kiko Hernández en una entrevista més intima com se sentia després de la seva sortida del famós canal del cor. Tot i que en un principi s'ha mostrat dolgut, ha apuntat directament com a «decebedors» diversos companys de 'Sálvame'. La primera a anomenar ha estat la col·laboradora catalana Laura Fa.

«Li surt aquella part catalana que em dol moltes vegades»

L'exconcursant de 'Supervivientes 2021', un cop preguntar pels noms d'aquells que l'han decebut, ha assenyalat la primera la seva companya Laura Fa. Tot i que ha expressat que ho feia amb «tot el seu respecte» ha expressat que no està conforme amb la seva manera de ser. En concret, Antonio Canales, ha dit: «Laura és una persona que quan li surt aquella part catalana que em dol moltes vegades».

La resposta de Laura Fa: «Això només té un nom que és catalanofòbia»

La col·laboradora de 'Sálvame', Laura Fa, després d'haver vist l'entrevista d'Antonio Canales ha volgut respondre a l'afirmació del 'bailaor'. Concretament, Fa ha expressat el seu malestar amb el comentari de Canales a través del seu Instagram.

La catalana ha expressat: «I dic jo, Antonio, que el més estrany seria que em sortís una vena toledana o asturiana tenint en compte que soc de Catalunya. Dir-te que fer servir la procedència d'algú com una cosa negativa és fomentar l'odi cap a aquell país, comunitat autònoma o el que sigui».

«Jo no soc així per ser catalana, soc així perquè seré més 'gilipolles' o menys. Però això només té un nom que és catalanofòbia, que ja t'ho vaig dir un dia. I per molt que tu visquis a Catalunya, això és com els homòfobs que diuen: jo tinc un amic 'maricón'», ha argumentat la col·laboradora de 'La Fábrica de la Tele'.

A més, ha conclòs la seva explicació dient que aquestes «actituds fan mal a molts catalans i espanyols». Fins i tot ha reiterat que si passa en el sentit contrari «també fan molt de mal». Malgrat les paraules de Canales, Laura Fa l'hi ha desitjat sort «com a catalana i excompanya».