Makoke banyant-se al mar

Makoke s'opera el glutis i els seus fans diuen prou

L'obsessió de Makoke per les intervencions estètiques li està generant moltes crítiques

Makoke Robles s'ha convertit en l'objectiu de moltes crítiques després de l'última operació que s'ha fet per a augmentar-se els glutis.

L'eterna joventut és una cosa que persegueixen moltes persones actualment. Fent dietes impossibles o entrenaments extrems, alguns aconsegueixen els resultats que desitgen sense necessitat de passar per quiròfan.

Tot i així, alguns, a més de dur a terme aquestes rutines, passen per operacions per a accelerar el procés i obtenir millors resultats. És habitual que els famosos se sotmetin a aquestes intervencions, ja que el fet de sortir als mitjans els fa ser més exigents amb la seva aparença.

La protagonista d'aquesta setmana porta una vida saludable plena d'exercici, bona alimentació i cures corporals que l'ajuden a lluir una estètica perfecta. Tot i això, Makoke s'ha sotmès diverses vegades a intervencions per a millorar allò que amb bons hàbits no és capaç d'aconseguir.

L'última operació de Makoke Robles que no convenç 

Les notícies sobre les intervencions mèdiques dels famosos són molt habituals en la premsa del cor. Entre ells destaquen els col·laboradors de Telecinco, que cada mes ens sorprèn amb algun nou retoc d'algun dels seus treballadors.

Aquesta setmana els focus s'han posat sobre l'ex de Kiko Matamoros després que publiqués diverses imatges seves a Instagram. La col·laboradora ha decidit compartir amb els seus seguidors unes instantànies de les vacances que no han passat desapercebudes.

Makoke, amb 51 anys, té un físic espectacular, tal com es pot veure al seu perfil. Així i tot, aquest cap de setmana es va sotmetre a una operació per acabar amb un complex que la perseguia des de fa temps.

La col·laboradora s'ha injectat àcid hialurònic al cul per a reafirmar-lo i donar-li la forma arrodonida que desitjava. Així doncs, ha compartit un vídeo a Instagram en el qual recull tot el procés.

Les reaccions a aquest nou retoc estètic no s'han fet esperar i la publicació de Makoke s'ha omplert de comentaris. Algunes de les seves amigues més properes s'han sorprès i han lloat la seva decisió. Entre elles, l'actriu Marlene Mourreau, que ha assegurat que si vol més cul, ella li pot donar part del seu.

D'altres, com l'actriu Mar Montoro, han comentat que el retoc és innecessari, perquè té un cos espectacular. Per la seva banda, Carolina Sobe ha tirat de l'humor que la caracteritza i ha assegurat que si vol li canvia el cos per a poder-se ficar al seu armari.

No obstant això, els comentaris negatius també han aparegut i, aquest cop, han sigut més durs de l'habitual. Tots s'han centrat en desqualificar i ressaltar de manera molt negativa l'aparença física de Makoke.

Alguns qüestionen que sense les operacions no seria res i estaria igual que la majoria. Altres fan referència a la seva edat i, segons el seu punt de vista, a com de patètic és que algú vulgui aparentar 25 anys quan en té 50. També hi ha alguns que fan referència al fet que cada dia s'assembla més a 'La Veneno', com si això fos un insult.

No obstant això, els comentaris que més han cridat l'atenció són els que fan referència al fet que no és una dona real o que és addicta a les operacions estètiques.

Aquests comentaris posen en relleu que els atacs cap a una dona sempre fan referència al seu físic. Que una persona travessi un procés mèdic per a sentir-se millor amb si mateixa no hauria de ser objecte de burles o crítiques.

Cadascú és lliure de fer el que vulgui amb el seu cos. Makoke Robles ha fet ús d'aquesta llibertat augmentant-se la mida de les natges i ho farà amb el que a ella li sembli oportú. Per aquest motiu, no hauria de ser ni qüestionada ni criticada.