Primer pla de Carlota Corredera amb la mascareta posada

Alba, la desconeguda filla de Carlota Corredera, protagonista

Carlota Corredera no permet que ningú esmenti a Alba, la seva filla petita

Carlota Corredera coneix molt bé els secrets del món de l'espectacle. Per això, posa molt interès a protegir l'Alba, la seva filla de sis anys. El motiu no és altre que la gallega s'ha convertit en una de les cares més populars, i tot el que està relacionat amb ella genera un gran enrenou.

Carlota Corredera és conscient de la seva situació mediàtica, així que és molt acurada amb cadascun dels seus passos. No obstant això, en els últims dies ha comès un error que podria pagar molt car, almenys així ho consideren les xarxes socials.

La presentadora ha passat uns dies en una platja paradisíaca per desconnectar de la pressió televisiva i ha compartit amb els seus seguidors diversos moments. Una de les fotografies que ha publicat estava presa per la seva filla Alba, cosa que alguns consideren un atreviment innecessari.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlota és una de les personalitats més controvertides de 'Mediaset', però mai ha trobat el seu lloc entre l'audiència. Per aquest motiu, té a l'esquena un exèrcit de detractors disposat a tot per destrossar els seus projectes i també la seva interacció amb Instagram.

Els enemics de la comunicadora han criticat que reveli l'autoria de la imatge, ja que hauria de protegir la intimitat de la menor. Malgrat això, en cap moment ha publicat res que pugui comprometre la nena: ni la seva cara, ni el seu cos, ni cap tret identificatiu.

Carlota Corredera té pànic que li facin mal a la seva família

Carlota Corredera va traçar una línia molt clara que separava la seva vida pública del terreny privat, i mai ha creuat els límits. Recentment ha fet unes declaracions que no han deixat indiferent a ningú, ja que ha explicat quin és l'origen del seu temor.

La presentadora té un ampli coneixement del món de la comunicació, així que sap que qualsevol detall pot comprometre a la seva família. Aquest és el motiu pel qual mai ha compartit res que pugui ser perillós per a la seva filla, «ni una ungla», assegura a 'Sálvame'.

Corredera ha explicat que un cop va veure un documental sobre la desaparició de Madeleine McCann i en aquest moment va prendre consciència de la situació. I és que hi ha gent que pot fer molt de mal amb detalls completament insignificants, per això prefereix ser cauta.

La gallega ha ocupat les portades de les millors revistes del cor, però en cap moment ha sigut ella la que ha venut la seva vida. Tothom sap que està casada amb un càmera de Telecinco que es diu Carlos, però res més.

Carlota exigeix que els paparazzis tinguin cura dels menors

La comunicadora ha revelat una de les seves obsessions al plató de 'Sálvame': protegir els fills dels famosos. «Hi ha determinades edats que amb pixelar, no val», comenta Gemma López, qui també ha patit molt pel mateix tema.

Carlota està d'acord amb la seva companya i ha recordat que multitud de personalitats han guanyat judicis relacionats amb els seus menors. I tot perquè arriba un punt en què el petit adquireix certa edat i és molt vulnerable, així que no pot sortir en cap mitjà.

La substituta de Jorge Javier és una de les cares del moment i per tant, tot el que estigui relacionat amb ella genera molt d'interès. No obstant això, vol deixar clar que la seva filla Alba està al marge d'aquesta història i que ficar-la a la força podria ser delicte.

Carlos de la Maza, marit de la presentadora, tampoc vol formar part del món de l'espectacle. Però el problema és que ell no suscita tanta curiositat, així que mai ha sigut objectiu dels paparazzis.

Tanmateix, Corredera farà tot el possible per protegir la seva filla de la premsa del cor. De fet, molt poques vegades ha pronunciat el seu nom en públic, encara que tothom sap de la seva existència. Però, de moment, ningú hauria de posar-li cara fins que compleixi 18 anys.