Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en un plató

Crisi entre les Campos: Terelu i Carmen Borrego ja no es dirigeixen la paraula

Des que Carmen Borrego s'ha acostat al món 'Sálvame', les dues germanes no tenen relació

Torna la tempesta entre Terelu Campos i Carmen Borrego. Si semblava que les aigües estaven calmades en els últims temps respecte a la seva relació, segons el digital 'Informalia', tot ha canviat. El problema no és altre que la intervenció de Carmen Borrego fa tres setmanes a 'La Última Cena'.

Segons la informació publicada per l'esmentat mitjà, la relació entre les germanes Campos ha empitjorat fins a arribar al punt en què gairebé ni es parlen. «No hi ha comunicació entre elles», expliquen les fonts d'aquest web.

«Han posat distància. Terelu creu que Carmen està sent molt egoista i ha decidit posar una mica terra pel mig amb la seva germana», explica la mateixa font.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mentre que Terelu ha gaudit de l'estiu a Màlaga, Carmen s'ha quedat a Madrid amb el seu marit. Llavors, aquest any no hi ha hagut reunions familiars com sol ser habitual en el clan de les Campos.

El motiu del distanciament de Terelu Campos i Carmen Borrego

Segons fonts properes a les germanes Campos, el motiu de la seva tensa relació no és altre que l'acostament de Carmen al món 'Sálvame'.

«Terelu sap que Carmen ha de treballar i que per això va acceptar cuinar amb Kiko. Però, no arriba a entendre que li segueixi el rotllo quan clarament se segueix rient d'ella dient-li 'Free Potota'. Carmen no ha d'oblidar que la seva germana va marxar de 'Sálvame' perquè van carregar contra ella», confessen a 'Informalia'.

Després va venir el dia en què Alejandra va dir a 'Viva la vida' que la reconciliació de Kiko amb la seva tia «formava part del pla d'humiliació a la seva família». Unes paraules a les quals el col·laborador va reaccionar esclatant en el seu programa.

«Humiliar és una altra cosa. Aquí estem per donar xou. Abans de donar lliçons de televisió, que sàpigues que el que fem aquí és molt complicat i tu només acabes d'arribar», va sentenciar el tertulià.

«Aquí portem dotze anys i moltes hores entretenint a l'audiència i hem après dels grans com la teva àvia. Pensa en la gent de la teva generació que s'ha de matar per tenir un sou», criticava Kiko a la jove.

Després d'aquest episodi, va venir la polèmica pel menjar de Kiko Hernández a casa de María Teresa Campos. I és que l'enrenou que es va muntar per la foto que va publicar Kiko a Instagram va ser increïble.

Aquest fet va afectar tant a Terelu com a Alejandra. «Jo no estava convidada a aquest menjar perquè afortunadament a casa de la meva mare puc anar quan vulgui. Aquestes portes les tinc sempre obertes, jo no era a Madrid i pel que fa al perdó em sembla fenomenal», deia Terelu.

«Terelu ha passat per alt moltes coses de la seva germana»

«Hi ha coses que a un li serveixen per a un i és sa, i m'agradaria afegir que com tots estimem molt a Teresa. L'estimem de veritat, no tinc cap dubte sobre això i deixem a Teresa en pau», demanava Terelu.

«Visitem i ajudem a Teresa a passar una tarda bonica, però fem-ho tot en la privacitat. Si estimem tant a Teresa no l'exposem. Que no estigui en boca de tots en els platós i no li donem una alegria i després la fem patir», sentenciava la filla de María Teresa Campos.

Les fonts consultades per aquest mitjà digital asseguren que «Terelu ha passat per alt moltes coses de la seva germana. Sap que té necessitat de facturar i per això ha mirat cap a un altre costat en més d'una ocasió».

«Però, creu que tot té un límit. I que si des de 'Sálvame', i especialment Kiko Hernández, humilien a la seva família, no pot fer res. Però, que sigui la mateixa Carmen la qual col·labori en aquesta humiliació, no ho entén», conclou aquesta persona pròxima a la família Campos.