Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David davant els jutjats d'Alcobendas el 4 de desembre de 2019

Antonio David, colpit en el funeral de Mila: «Alba Santana va haver de consolar-lo»

Qui va ser col·laborador de 'Sálvame' va ser rebut entre crits i aplaudiments

Antonio David es va convertir sense buscar-ho en un dels protagonistes de la vetlla de Mila Ximénez. L'ex de Rocío Carrasco, qui des que s'estrenés la docu-sèrie ha estat aïllat, ha volgut donar l'últim adeu a la seva amiga i companya.

El pare de Rocío Flores encara no se sent capaç de tornar a la feina, rebutjant diverses ofertes. Tanmateix, ha tret forces per assistir al funeral. Allà es produïa un tens retrobament amb la resta dels seus companys, que es quedaven impactats en veure'l aparèixer.

La majoria de col·laboradors de 'Sálvame' li han donat l'esquena després de sentir el testimoni de Carrasco. Fins i tot Belén Esteban, qui fos íntima amiga seva, sembla haver canviat de bàndol.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

L'únic que segueix al seu costat sembla ser Kiko Matamoros, que mai ha confiat al cent per cent en la paraula de Rociíto. Així ho confirmava el tertulià fa unes setmanes.

Matamoros assegurava que havia tingut temps de reflexionar sobre els seus errors, i fins i tot havia demanat perdó als seus fills. «Comença a dubtar de si mateix, sobre si podria haver evitat determinats danys als seus fills», li hauria confessat en privat. «Li ha demanat perdó als seus fills, i ells li han dit que és possible que no hagi fet les coses del tot bé».

L'arribada d'Antonio David no ha deixat indiferent a ningú, i així ho ha relatat la mateixa Ángela Portero a 'La Razón'. «La seva reaparició al tanatori de Madrid, on es vetllava a Mila Ximénez, va ser tant inesperada com polèmica. Els que estàvem a l'interior de la sala 28 del tanatori madrileny vam sentir uns crits i aplaudiments, sense saber què passava a l'exterior».

Segons la periodista, tots es van quedar impactats davant la congregació de premsa i espontanis. Encara que l'impacte va ser major en veure'l entrar per la porta.

«Vaig veure com entrava algú, a qui no vaig identificar en un primer moment, per portar mascareta i entrar capcot», ha explicat Portero. «Era Antonio David Flores».

Un moment que Terelu Campos, també present, i la seva filla Alejandra van aprofitar per abandonar a correcuita el lloc. «Alhora que ell entrava, desapareixien de la luctuosa escena Terelu Campos i la seva filla Ale Rubio, acompanyades de Chelo García Cortés». Un acte que parla per si sol, manifestant el clar suport a Rocío Carrasco.

El dolor d'Antonio David en la vetlla de Mila Ximénez

En un determinat moment, i segons detalla la mateixa Ángela, l'exguàrdia civil va trencar en un plor punyent. Un plor que el deixa com un home vulnerable, lluny de la imatge que hem vist d'ell aquests últims mesos. Un ésser cruel, menyspreable i capaç d'infondre odi en els seus mateixos fills.

«Estava allà quan vaig sentir un plor punyent. Em vaig girar i vaig veure a Antonio David Flores, en un sofà que estava darrere, plorant com un nen, consolat per Alba Santana. Vaig sentir que sobrava i vaig marxar per no interrompre'ls en aquest moment tan íntim i dolorós».

«Antonio David parlava amb Alba. Segurament, d'aquesta última conversa a la qual es va referir en el 'post'. En aquest va acomiadar-se d'ella a través de les seves xarxes socials», narra la periodista.

«Pot ser que Mila fos un dels pocs suports que li quedaven a Telecinco. I tot després de l'emissió del documental que va acabar amb la seva imatge pública. La resta dels seus companys a 'Sálvame', a excepció de Kiko Matamoros, li han donat l'esquena», ha recalcat.

Després de conèixer la notícia de la seva mort, el marit d'Olga Moreno no dubtava a trencar el seu silenci en xarxes socials. Així, compartia unes emotives paraules sobre la seva amiga i companya, amb la qual a més va concursar en 'GH Vip'.

«Sempre vaig tenir en tu un bon consell, una mirada còmplice i una bona reflexió de com afrontar la vida», ha recordat a Mila.

«Sempre al meu costat, sempre amb mi. Com et trobaré a faltar amiga! Guardaré en el més profund del meu cor la nostra última conversa que em dona forces cada dia. Bon viatge, Mila...».