Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David insisteix en la traïció que deixa Rociíto sense la seva mà dreta

Antonio David sembla estar encantat amb la situació

Antonio David ha estat gaudint d'un estiu molt feliç, passant temps amb els seus fills, per una banda, i després amb la seva xicota, Marta Riesco. Però ara vol tornar a centrar-se al seu canal de YouTube i a la 'guerra' amb la seva exdona. Per això, ara no ha dubtat a atacar-la novament a través de les xarxes socials.

Ho ha fet compartint un article de Jesús Manuel Ruiz on s'incideix que Rociíto s'ha quedat sense suports a la televisió. Es refereix a Carlota Corredera, que des del seu acomiadament de Sálvame no ha tornat a aparèixer a la televisió.

Antonio David, encantat amb l'article contra Rocío i Carlota Corredera

Antonio David va veure que la seva vida va fer un gir radical quan la que va ser la seva primera dona va decidir trencar el seu silenci. Després de 20 anys suportant les contínues entrevistes i exclusives, va optar per parlar a través de la seva docusèrie. I el va acusar de maltractaments i de violència vicària, entre altres coses.

El seu testimoni i les proves que va presentar van provocar una onada de rebuig cap a Antonio David, així com el seu acomiadament de Mediaset. A poc a poc, la seva imatge va anar quedant més i més deteriorada amb els capítols següents de la producció. I també perquè van sortir persones que havien treballat amb ell van exposar la seva manera d'actuar per guanyar diners.

Carlota Corredera va ser una de les que va deixar en evidència el malagueny convertint-se en la gran defensora de Carrasco. Tot i això, el seu suport ara només se'l pot donar en persona i via xarxes socials, ja que ja no treballa a Telecinco.

Fotomuntatge dels rostres d'Antonio David i Carlota Corredera
Antonio David sembla alegrar-se de la complicada situació laboral de Carlota Corredera. | CatalunyaDiari
 

La seva absència de la televisió ha estat ara analitzada per Jesús Manuel en un article per a Esdiario. Un article que és molt dur amb la gallega, ja que és la seva manera de carregar contra ella després dels enfrontaments que tots dos van tenir a plató. Sí, perquè ell defensava Antonio David i va acabar sent expulsat del programa.

Ara, el periodista i l'excol·laborador semblen haver-se unit per anar en contra de Rocío i de Corredera. Estan tan encantats amb el text del primer que l'ex de Carrasco ha decidit compartir-lo al seu Instagram. Exactament ha pujat a les stories diversos fragments del mateix acompanyats del missatge següent: «Felicitats pel teu article».

Fotomuntatge d'un story d'Antonio David sobre Carlota Corredera.
Antonio David ha compartit l'article sobre Carlota. | Instagram: @antoniodavidflores
 

Antonio David, alegre per la situació que viu la presentadora

Antonio David ha llegit amb interès i satisfacció la publicació de Ruiz, que es titula 'Carlota Corredera, del tot al no-res i sense programa d'investigació'. D'aquesta manera, s'exposa que ella està desapareguda de la televisió i que tampoc està previst que hi torni aviat.

Sembla que les paraules que es fan servir demostren l'alegria de l'autor perquè la periodista estigui vivint aquesta situació professional. Diu així: «Està de vacances des del març quan s'acomiadava i l'acomiadaven del programa en què ha participat els seus últims 13 anys de vida, on es va fer gran».

Imatge de José Manuel Ruiz, col·laborant a Sálvame Diario
Antonio David i Jesús Manuel semblen haver-se unit. | Mediaset
 

A això hi ha afegit: «No té futur immediat i laboral, almenys a la televisió. En altres cadenes no l'esperen i Telecinco no compta amb ella per als seus projectes. L'única cadena amb què va poder somiar és TVE, per això de les afinitats en les lluites 'socials' i el feminisme d'ara».

«El nou, el que s'han inventat des d'un ministeri. I a sobre s'ho creuen».

Després, ha volgut continuar incidint en la situació de desocupació de Carlota i el fet que Rocío ha perdut un dels seus grans suports públics. Per això, frases com «La dona que un dia va subjectar amb força Carrasco per convertir-la en una víctima donant l'esquena als jutjats i als tribunals ha passat del tot al no-res. La dona que un dia va deixar de representar el bàndol de 'Rocío mala mare' per passar al 'Rocío, bona mare i exemplar' ha passat del tot al no-res».

Per acabar i per a la satisfacció d'Antonio David ha escrit una mica més. Ha afirmat: «Va ser l'autoritarisme d'una presentadora el que li va fer perdre la credibilitat per posar-se al capdavant d'un programa».