Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Antonio David es rendeix: «Ja ho explica ella tot»

L'ex de Rocío Carrasco ha perdut els papers després del gran persecució mediàtica que està patint

El documental de Rocío Carrasco ha atacat de ple Antonio David i la veritat és que a l'exguàrdia civil ja li està passant factura el testimoni de la mare dels seus fills. Més encara, després de l'últim episodi emès, en el qual Rociíto no ha dubtat a acusar-lo directament d'haver estat manipulant la seva filla, Rocío Flores, des que tenia cinc anys. «La tenia adoctrinada perquè portés informació. Va començar a destruir-li la vida a la seva filla des de molt petita», sentenciava devastadora. 

Davant d'això, el tertulià assegura tenir la consciència molt tranquil·la. «Estic content i feliç perquè tinc els meus fills a casa i gaudeixo d'ells. Aquesta és la meva recompensa més gran», ha declarat llançant, de pas, un dard enverinat a la seva ex.

A més, ha assegurat que prefereix no parlar de les últimes acusacions que ha fet Rociíto en contra seva, on l'ha acusat de no haver atès al seu fill David de petit i portar-lo a l'hospital quan s'havia trencat el braç després d'una caiguda. «Prefereixo no parlar d'aquest tema perquè el meu fill era petit. Ja està la seva mare per parlar-ho i explicar el que hagi d'explicar», ha declarat sense ni tan sols intentar defensar-se al respecte. Un signe de rendició?

Per a Antonio David, segons ell mateix ha recalcat, l'únic important és que és ell qui té els seus dos fills al seu costat. «Al final puc dir-vos que els que estan a casa meva són els meus dos fills. David amb 17 anys va optar per venir a viure amb mi. Que la gent es pregunti per què», ha afegit sembrant, de nou, dubtes sobre el paper de mare de Rocío Carrasco.

A més, també ha tingut unes paraules sobre la seva dona, Olga Moreno, qui actualment es troba concursant en 'Superivientes 2021'. Un tema sobre el qual assegura evitar pronunciar-se per no afectar el seu concurs. «Crec que, en aquest moment en el qual em trobo, parlar-ne seria perjudicial. Així que prefereixo no parlar i que la gent la conegui com a concursant i la valori tal com és», ha dit de forma concisa.

D'altra banda, la seva filla Rocío, que acaba d'estrenar-se com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', ha evitat en tot moment tocar el tema de la seva mare i s'ha limitat a defensar Olga Moreno, que l'ha cuidat tots aquests anys. «Ahir a la nit se'm va remoure tot. A mi 'Supervivientes' m'ha ajudat a créixer personalment i els estaré sempre agraïda. Jo me n'anava ara mateix de cap altra vegada», assegurava Rocío rememorant l'experiència que va viure a Hondures.

«Olga ho ha deixat bastant clar, fa 21 anys que és amb nosaltres. És normal que al principi ens recordi més. Estava baixa d'ànims quan la vaig acomiadar a Madrid, però ahir la vaig veure molt més forta. Sé que es deixarà la pell en les proves i demostrarà a poc a poc», ha explicat.

A més, revelava que David Flores, el seu germà, és el fan número 1 d'Olga i que va viure molt emocionat el seu salt des de l'helicòpter. «Està molt il·lusionat per veure-la participar en el 'reality' i amb això em quedo», ha exposat.

Amb l'huracà que ha suposat en les seves vides el documental de la seva mare, sembla que Rocío ha optat per la dita que 'qui calla, atorga', tot i que ja ha deixat molt clar que es posiciona al costat del seu pare, amb qui cada vegada està més unida.

Mentrestant, sembla que Antonio David va movent fitxa de manera legal, ja que assegura que ha posat una demanda a la seva ex. Ara, caldrà esperar una mica més per comprovar com segueix desenvolupant-se el drama de segle.