YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio David, contra les cordes per una suposada infidelitat a Olga durant 13 anys

La suposada amant va explicar amb tot detall la seva relació amb l'exguàrdia civil

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Una nova dona afirma haver sigut amant d'Antonio David durant quinze anys | Twitter

Fa uns dies, Antonio David Flores realitzava un repàs per veure com havia sigut el 2020 per ell. I la veritat és que va deixar patent que no havia estat positiu, ja que bàsicament va exposar que això es devia al fet que la relació amb la seva dona (Olga Moreno) s'havia ressentit. El motiu d'aquesta situació? L'aparició a la televisió de diverses dones que van afirmar haver estat amants d'ell durant el temps que porta casat amb ella.

És més, aquesta setmana s'havia rumorejat que l'exguàrdia civil havia tingut un afer amb Cynthia Martínez, el suposat romanç de Canales Rivera, però, malgrat això, ella ho ha negat tot. No obstant això, el col·laborador de 'Sálvame' i la seva dona acaben de rebre un altre cop en aquesta línia. I és que ha aparegut una altra dona que ha reconegut que fa quinze anys que és amant d'ell.

La nova suposada relació d'Antonio David

A 'Socialité' és on s'ha revelat que hi ha una nova dona que afirma haver tingut relacions íntimes amb Antonio David Flores. No obstant això, hi ha alguna cosa que diferencia aquesta d'altres suposades amants, concretament, tot i que les anteriors han parlat de trobades puntuals amb l'exguàrdia civil, aquesta no.

Aquesta dona, de la qual s'ha donat a conèixer que és de Màlaga, ha arribat a afirmar que porta mantenint una relació intermitent amb ell des de fa més de tretze anys. Una xifra que deixa palès que el col·laborador hauria iniciat aquesta relació quatre anys abans fins i tot d'estar amb Olga Moreno.

Detalls del suposat romanç

Amb la redacció del programa presentat per María Patiño és amb qui la dona ha parlat per donar detalls de la seva relació amb Antonio David. Així, ha reconegut que es va iniciar fa quinze anys quan ella tenia un negoci i el va contractar a ell perquè exercís d'imatge d'aquesta.

És més, fins i tot ha arribat a manifestar que va mantenir una trobada amb el col·laborador dos dies abans que aquest contragués matrimoni amb la seva actual dona. Això sense passar per alt que va arribar a conèixer a Olga Moreno i que aquest moment li va resultar realment violent.

A més, per avalar el seu testimoni ha reconegut que té diferents proves, entre les quals hi hauria la factura d'hotel en què va estar amb Flores abans del seu casament.

Per què decideix parlar ara?

A 'Socialité' s'ha volgut saber el perquè ha estat tot aquest temps en silenci i ha sigut ara quan ha decidit parlar. En aquest sentit, ha estat molt clara. Així, ha exposat que ha optat per fer el pas perquè és amiga de Canales Rivera i creu que Antonio David s'ha portat malament amb aquest.

En concret, ha exposat que el torero és molt bona persona i no es mereixia que el col·laborador de 'Sálvame' revelés el seu suposat afer amb Cynthia Martínez. No obstant això, aquesta presumpta amant de Flores no ha volgut quedar-se aquí. Està disposada a aportar més dades i detalls de la presumpta relació que ha mantingut amb ell. Per aquest motiu no ha dubtat a acceptar la proposta de 'Socialité': donarà el seu testimoni de forma més àmplia avui, dilluns, al programa.

La reacció dels espectadors de 'Socialité'

Després del testimoni d'aquesta dona, els espectadors s'han quedat estupefactes. I molts d'ells no han dubtat a fer servir les xarxes socials per donar la seva opinió al respecte. En aquest sentit cal exposar que hi ha opinions de tota mena.

Així, hi ha qui no es creuen el testimoni i també hi ha els que consideren que ve a deixar constància novament de la doble moral d'Antonio David. No obstant això, caldrà esperar per veure quines proves aporta aquesta malaguenya per prendre una postura més fèrria en una línia o una altra.


Comentaris

envia el comentari