Terelu Campos i Carmen Borrego se sinceren sobre un dels pitjors moments

Terelu Campos i Carmen Borrego han revelat un dels episodis més durs de la seva adolescència

Imatge de Terelu Campos i Carmen Borrego
Terelu Campos i Carmen Borrego parlen de la mort del seu pare   | Twitter

La tarda d'ahir es va presentar complicada per Terelu i Carmen Borrego al plató de 'Viva la vida'. Les germanes van haver de fer front de nou a un dels episodis més durs de la seva vida: el suïcidi del seu pare, Jose María Borrego Doblas, el 1984.

 

Lluny d'agregar més drama a la valenta tragèdia de la qual van haver de sobreposar-se quan Terelu havia complert recentment la majoria d'edat i Carmen només comptava amb 17 anys, les germanes han abordat el tema amb molt tremp i molta enteresa.

 

«No tinc problema a parlar d'aquest tema per molt tràgic que hagi estat. Quan tens 17 anys i mor el pare, això et fa madurar a passos de gegant. Amb perdó, però la vida et dona una 'hòstia' que fins que et reposes...», va assegurar Carmen Borrego.

 

Les dues van entendre des d'aquell moment que la mort del seu pare suposava un cop molt dur per a la matriarca. Terelu i Carmen es van convertir en el sosteniment de la seva mare, María Teresa Campos: «Aparentment per la meva mare intentàvem estar bé, perquè havíem d'ajudar-la. La meva mare es va quedar vídua amb dues filles ja de molt jove», va reflexionar Carmen Borrego.

 

«Jo penso que això era com un dòmino. Si alguna flaquejava, tot s'ensorrava. Mai va ser un tema tabú la mort del nostre pare. No volíem que la nostra mare se sentís responsable d'aquesta mort, perquè mai ho va ser», va afegir Terelu.

Terelu no va tenir opció

Terelu va deixar amb els pèls de punta als companys del plató i als espectadors quan va confessar quina va ser la seva reacció després de la mort del seu pare, qui va ser el director de Ràdio Nacional de Marbella.

 

La col·laboradora desitjava donar-li l'últim adeu al seu pare i va insistir a veure el cadàver. No obstant això, el seu entorn es va negar taxativament a què Terelu guardés per la resta de les seves vides la imatge del seu pare sense vida.

 

«Ho vaig retreure durant molts anys, però amb el pas el temps m'he adonat el grandíssim regal que em van fer, perquè ara jo només recordo al meu pare viu», va meditar en veu alta la filla gran de la presentadora.

Sentiments de culpa

Carmen Borrego va assegurar haver estat l'última persona a parlar amb el seu pare aquell fatídic dia, però per respecte al seu progenitor, mai ha volgut revelar el contingut de la conversa telefònica. El que sí que se sap és que Carmen tenia la idea d'anar a visitar el seu pare l'endemà.

 

De fet, l'hi va dir. Però, Jose Maria Borrego va declinar la proposta de la seva filla perquè se sentia indisposat, o almenys això és el que li va dir. En aquella època, la família vivia separada. María Teresa Campos residia a Madrid amb les seves filles i el periodista a Marbella.

 

Carmen ha asseverat en alguna entrevista que es va sentir culpable de no haver estat al costat del seu pare, almenys per conèixer quins motius va conduir al director de Ràdio Nacional a suïcidar-se disparant-se un tret a boca de canó. «Era una persona molt introvertida. Mai vaig pensar que això fos a ocórrer perquè, si ho hagués sabut, no m'hauria retirat del seu costat ni un sol moment», va manifestar la petita de les Campos.

 

Per la seva banda, Terelu ha confessat alguna vegada que el suïcidi del seu pare li va despertar ràbia i odi cap a ell. «En aquest instant el vaig odiar. El vaig odiar amb tota la meva ànima», reconeixia la filla gran del periodista radiofònic. No obstant això i salvant les distàncies, les germanes confessen haver tingut una infància feliç, encara que la seva adolescència es va torçar amb la mort del seu pare.

 

De manera divertida, Carmen i Terelu han donat el fermall final per passar al següent tema de l'escaleta de 'Viva la vida' amb una frase reveladora: «Terelu és l'ullet dret de la seva mare i que Carmen era el del seu pare», van confessar tendrament.


Comentaris

envia el comentari