José Antonio Avilés hi torna: el que acaba de fer amb desenes de famosos

El col·laborador ha intentat desvincular-se del que ha passat en les últimes hores

José Antonio Avilés a 'Viva la vida'
El col·laborador no deixa de ficar-se en enrenous  | Telecinco

José Antonio Avilés no para de sorprendre però en negatiu. Gràcies a la seva participació a 'Supervivientes' vam descobrir que el col·laborador de 'Viva la vida' tenia una doble vida envoltada de mentides i enganys que havia acumulat al llarg del temps, i que havia arrossegat per complet a tota la seva família, amics i tercers que s'ho van creure i que van caure en les seves urpes.

El tertulià intentava encaixar en cercles molt concrets gràcies a vivències i parentius que no existien, a més d'accedir a peces de roba, negocis i objectes de valor que assegurava que serien retornats o promocionats a les xarxes socials, una cosa que mai acabava passant.

Avilés no va dubtar a comprometre fins i tot al personal de Telecinco i també al seu programa per tancar alguns dels seus negocis, i contra tot el previst, el jove no va ser sancionat i va poder recuperar el seu lloc de treball a la tornada, un lloc que ningú ha entès que ho aconseguís i ni de bon tros, que el mantingués un cop va tornar de l'illa, quan ja s'havien descobert moltes de les seves estafes.

Ara, a pocs dies d'acabar l'any, el col·laborador d'Emma García ha decidit enviar una felicitació nadalenca a molts dels seus contactes famosos, un missatge que ha arribat però de la pitjor de les maneres i, de nou, deixant a Avilés a l'altura dels cavalls.

El tertulià ha volgut felicitar els seus contactes a través d'un missatge difós de Whatsapp, però segons ha explicat ell mateix, es va equivocar de botó i va crear per error un grup en què ha afegit a molts dels seus contactes i que van al·lucinar al cap d'uns minuts en veure en el merder que els havia ficat Avilés.

Els problemes han arribat quan els 250 famosos que ha afegit Avilés s'han adonat que els seus números de telèfon estaven sent difosos entre persones que moltes ni es coneixen, posant així en perill per complet la seva privacitat. En aquell moment, molts dels implicats han intentat avisar Avilés, mentre que altres han començat a donar conversa i altres han sortit ràpidament del desafortunat grup de Whatsapp.

Rocío Carrasco i Paloma Cuevas entre les famoses del grup de WhatsApp

Avilés no ha reparat en despeses i ha ficat dins el grup a famosos de la talla de Rocío Carrasco, Paloma Cuevas, Antonio David Flores i, fins i tot, la cantant María Jiménez, aquesta última amb un paper primordial en meitat d'aquest embolic.

Segons ha explicat el col·laborador, quan ha creat el grup ha sortit de casa per anar a treballar i sense ser conscient del que estava passant. En aquest moment, Carolina Sobe li ha escrit per privat enviant-li els 'pantallazos' de la que s'estava formant, amb famosos fugint i altres participant de la surrealista conversa que s'estava formant.

Un dels titulars és que Rocío Carrasco i Antonio David Flores han tornat a compartir un espai, encara que sigui virtualment i durant pocs segons, els suficients perquè programes com 'Socialité' i ' Viva la vida' es facin ressò de què ha passat.

D'altra banda, María Jiménez ha exercit d'amfitriona accidental del grup, saludant a tots els que anaven entrant i desitjant-los unes bones festes. Tot ha anat bé fins que s'ha col·lapsat i ha anunciat que anava a deixar de contestar, no abans sense llançar una sol·licitud que esperava que satisfessin els seus companys de grup.

La cantant afirmava que se li havia espatllat el forn i preguntava als altres si algú li venia un de segona mà de manera urgent per poder seguir elaborant plats nadalencs i que s'havien quedat a mitges per culpa d'aquest contratemps.

De moment es desconeix si Jiménez ha aconseguit trobar un forn i si aquest ha estat aportat per algú del grup i que li sobrava, permetent així a la cantant celebrar les festes com es mereix.


Comentaris

envia el comentari