Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Un col·laborador de 'Sálvame', irreconeixible per una intervenció estètica

Aquest no ha dubtat a mostrar el seu aspecte actual en el seu compte d'Instagram

Aquests dies, els seguidors de 'Sálvame' s'han quedat estupefactes amb els balanços de l'any 2020 que han fet Antonio David o Kiko Matamoros. No obstant això, també han al·lucinat amb el canvi que ha experimentat un dels col·laboradors després de sotmetre's a un retoc estètic.

Concretament, ha sigut el reporter José Antonio León el que ha deixat a tots amb la boca oberta. I és que té un físic irreconeixible després d'haver-se sotmès a una liposucció. Tan encantat està amb el resultat que no ha dubtat a compartir les imatges de l'abans i del després en les seves xarxes socials.

El canvi físic de José Antonio León

La liposucció és una intervenció quirúrgica que es duu a terme per eliminar greixos de diferents zones del cos. El citat reporter de 'Sálvame' ha volgut sotmetre's a aquesta per acabar amb el greix que tenia acumulat a la zona abdominal. I està tan encantat amb el resultat que ha optat per mostrar-ho als seus fans en el seu compte d'Instagram.

En concret, ha compartit en una mateixa publicació diverses fotografies que mostren l'estat que tenia el seu abdomen i la forma en què ha quedat. Imatges que deixen palès que el canvi és més que notable i és que ara fins i tot compta amb l'anomenada 'rajola de xocolata'.

Aquestes instantànies les ha acompanyat del següent missatge: «Doncs aquí estic després d'un mes d'intervenció amb la doctora @rociovazquez, una eminència en aquest país de la 'lipo-escultura' d'alta definició. No tingueu dubtes!».

Així mateix, José Antonio León ha volgut aprofitar aquest comentari per agrair el tracte rebut per l'equip mèdic: «Vull donar les gràcies a tot l'equip de la @clinicarociovazquez per fer tan fàcil tot i per la dedicació».

No obstant això, el col·laborador de 'Sálvame' també ha tingut unes paraules per a la seva noia, que és qui ha estat al seu costat durant aquest mes. En especial, ha dit: «Com no, a la meva dona, que sense les seves cures i amor incondicional no ho hagués aconseguit».

Finalment, ha volgut mostrar l'encantat que està amb el resultat i ha animat als que estan pensant a realitzar-se una liposucció, i ho ha fet dient: «Us ho dic de debò i encara estic inflat, però és una passada experimentar un canvi tan brutal en tan sols un mes. I sí, soc un noi saludable, faig els meus entrenaments i els meus menjars sans, però tampoc ha vingut malament una petita ajuda de la mà de Miguel Àngel de Nervión, el doctor, és clar».

L'equip de 'Sálvame', aficionat als canvis estètics

Més de 2.800 'm'agrada' ha rebut la publicació de l'esmentat reporter, que ve a sumar-se a la llarga llista de col·laboradors que s'han sotmès a retocs estètics. Sense cap dubte, el col·laborador de 'Sálvame' que en més ocasions ha passat per un quiròfan per millorar el seu físic és Kiko Matamoros.

És més, algunes vegades, fins i tot aquests retocs han generat comentaris i rialles per part dels internautes. No obstant això, tampoc cal oblidar-se del substancial canvi d'imatge que va fer fa anys Belén Esteban.

Així mateix, altres membres del programa de Telecinco que han optat per fer-se algun canvi són Anabel Pantoja, Raquel Bollo o Mila Ximénez. Això sense passar per alt que també Jorge Javier Vázquez s'injecta vitamines i altres productes a la cara.

No obstant això, qui en els últims mesos més canvi ha experimentat i més retocs s'ha fet ha estat María Patiño. De fet, darrerament s'ha operat de varius, alhora que s'ha injectat Botox a la cara, més exactament en el contorn dels ulls, i això ho ha fet per aconseguir lluir una cara més rejovenida.