Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc

Emma García trenca a plorar en directe per una trucada que no oblidarà

La presentadora de 'Viva la vida' va viure una de les seves tardes més emotives

Emma García ha estat la protagonista indiscutible de 'Viva la vida'. El programa dels caps de setmana de Telecinco tenia una sorpresa preparada per a la presentadora, que ha acabat molt emocionada en rebre en directe un regal molt especial. Ha estat un Nadal molt diferent per Emma García, ja que decidia quedar-se a Madrid per celebrar la Nit de Nadal i el Nadal i no viatjar al País Basc per estar amb la resta de la seva família.

Després d'haver passat la Covid-19, el programa volia tenir un detall amb ella i que sentís la calor dels seus en aquests moments tan difícils per a la basca. Emma García donava pas a una trucada on la identitat de la persona a l'altra banda del telèfon era en un principi desconeguda. Però, segons després, la veu inconfusible de la seva mare l'omplia d'emoció.

Emma García s'emociona amb la trucada de la seva mare

El Nadal sol deixar a flor de pell el nostre costat més sensible. El record dels que no hi són o d'aquells als quals per diferents motius no podem veure solen ser motius suficients perquè aquestes dates tan assenyalades siguin molt emotives.

Aquest any, la pandèmia ha provocat que moltes famílies no puguin ajuntar-se i que se senti encara més la distància. Emma García ha estat una de les moltes persones que no han pogut celebrar aquests dies amb la família i per això la seva mare entrava en directe per dir-li el molt que l'ha trobat a faltar.

«Ets el més preciós i el més bo que hi ha en aquest món. Aquestes coses que et passen a tu és perquè ets com ets. T'hem trobat molt a faltar. Aquestes festes han estat boniques perquè hem estat acompanyats, però faltava l'alegria de la festa, que sou vosaltres. Quan ens puguem abraçar serà una abraçada eterna», li deia la seva mare mitjançant una trucada telefònica.

Emma Garcia no podia contenir les llàgrimes davant les precioses paraules de la seva mare i es trencava en directe. «Us estimo molt, sou el millor que tinc. Ets la meva guia, ets la meva llum i sou el meu exemple a seguir», li responia Emma amb llàgrimes als ulls. La presentadora de 'Viva la vida', que és molt afectuosa i familiar, no s'esperava una sorpresa semblant d'una de les persones més importants en la seva vida i es deixava portar per l'emoció.

Una bola molt especial per Emma García

La trucada de la seva mare no era l'única sorpresa que l'esperava a Emma García. En un moment donat, Diego Arrabal li deia a Emma que en l'arbre de Nadal del programa hi havia una bola especial per a ella: «Tots hem tingut bola, tu et creus que ets la més espavilada perquè ets la presentadora. Però no, busca la teva bola», li demanava el paparazzi.

La presentadora buscava entre l'arbre la bola amb el seu nom, agafant del seu interior una carta que, després de llegir les primeres línies, feia que trenqués a plorar en descobrir la identitat de la persona que l'havia escrit: «Hola Emmuca», començava llegint amb la veu trencada reconeixent que «només hi ha una persona que em digui així».

«Avui la meva ànima et vol enviar un missatge d'etern agraïment. Ja saps que m'agrada molt compartir amb tu processos i avenços, sentir com la calor de les teves paraules acaricia el meu cor i la teva mà amiga sempre disposada m'agafa fort. Estic molt orgullosa de formar part d'aquest equip de dones guerreres a què la teva saviesa i màgia ha anat unint. Ets un ésser tan especial que no sabria definir-te amb paraules, sinó amb l'explosió d'emocions que em produeix la teva protecció i tendresa i sentir-te sempre tan a prop. Et desitjo un bon Nadal i que abracem juntes el 2021, t'estima el teu valent».

Després de llegir la carta, l'estrella de 'Viva la vida', explicava l'origen de la carta i l'amistat tan especial que l'unia a la remitent: «És una història molt personal i molt especial. Aquesta és una persona que un cop vaig conèixer de casualitat, de fet us diria que si ara la veig em costaria reconèixer la seva cara. Ens van presentar i al cap d'uns mesos va tenir una desgràcia en la seva vida», ha començat explicant.

«A mi m'ho expliquen i em poso en contacte amb ella perquè ho sento així i tinc moltes ganes d'estar al seu costat. Estem absolutament connectades, tot just ens vam conèixer perquè vam estar juntes dos minuts. Em fa moltíssima il·lusió cada vegada que m'envia un missatge. Ella ha anat superant molts processos», explicava Emma, en el qual sens dubte ha estat un dels moments més emotius del programa.