Aurah Ruiz en un plató de televisió

Aurah Ruiz perd els papers per unes paraules de Jesús Vázquez sobre la seva relació

La canària no ha suportat la pressió i ha abandonat el plató de 'MYHYV'

Després del seu pas pel 'reality' 'La Casa Fuerte', en què ha quedat en tercera posició al costat de Tony Spina, Aurah Ruiz ha tornat a cobrar protagonisme. I tot perquè la seva actual parella, el futbolista Jesé Rodríguez, acaba de ser novament pare amb la seva anterior parella, Janira Barm. De fet, l'esportista té ja cinc fills: dos (Jessè Jr. i Neizan) amb Melody Santana, un (Nyan) amb Aurah i dues (Kenai i Aylén) amb Janira.

I, precisament per aquest fet i per la relació que viu amb Jesé, és pel que Aurah ha estat convidada al programa 'MYHYV' de Cuatro. Un espai en el qual no ha estat a gust, tant és així que ha arribat a abandonar el plató després d'un consell donat pel presentador (Jesús Vázquez).

Aurah Ruiz parla de la seva actual relació amb Jesé Rodríguez

L'entrada a 'La Casa Fuerte' de la canària va ser complicada, ja que va accedir al programa després d'haver viscut un moment molt tens amb Jesé. En concret, sembla que l'havia descobert sent infidel amb una amiga seva (Rocío Amar). No obstant això, el futbolista va decidir fer callar tots els rumors trucant per telèfon al concurs.

Així, va parlar amb Aurah, deixant-li clar que podia confiar en ell i, sobretot, que l'estimava i desitjava estar al seu costat. Davant aquestes paraules, ella es va quedar realment encantada i sorpresa. Malgrat això, va dir que calia que parlessin cara a cara i ja ho han fet.

Precisament, Ruiz ha acudit a plató de 'MYHYV' per comentar en quin punt està la seva relació amb el futbolista, dient: «El vaig veure, el vaig tocar, vaig parlar amb ell una mica i vaig saber que estava tot bé. Em vaig quedar tranquil·la. Em va dir que estava tot bé, que m'estimava molt».

Així mateix, ha revelat que el seu noi li va exposar que «em demostraria que ella s'havia assegut en un plató per guanyar diners i entrar en un 'reality'. Que em demostraria que el que ella deia era mentida».

Jesé, novament pare

En el pas d'Aurah Ruiz per 'MYHYV' també se li ha volgut preguntar per la nova paternitat del seu noi. Sobre això ha aclarit que «va estar amb ella després d'estar amb mi. Van tenir un fill, ho van deixar i en la quarantena va tornar a quedar-se embarassada. Jo no era amb ell mentre estaven junts».

Aquesta nova paternitat així com la presumpta infidelitat han portat al fet que una de les col·laboradores del programa hagi decidit donar la seva opinió al respecte. En concret, ha estat Oriana la qual ha volgut donar-li el seu punt de vista a la canària. Així, li ha dit: «Et confons. Mira't al mirall perquè tu soleta estàs fent que la gent es rigui de tu».

El consell de Jesús Vázquez que ha fet esclatar a Aurah

No obstant això, Oriana no ha sigut l'única que ha opinat sobre la relació de Ruiz i Jesé. En concret, després de les declaracions de la convidada, Jesús Vázquez ha volgut donar-li un consell.

Així, el presentador ha exposat: «Qui la fa una vegada, la fa moltes. Igual hauries d'enfadar-te amb ell, no amb les noies amb les quals ho pugui fer. Per molt que el teu xicot et sigui infidel, no pots entrar en una casa amb un pal. Te'n vas a casa amb molta dignitat i, l'endemà, l'envies a passeig».

Aquestes paraules no han agradat gens a Aurah Ruiz que no ha dubtat a contestar: «Estic amb qui vull». I després d'això, visiblement enfadada, ha optat per abandonar el plató deixant a tots amb la boca oberta.

Una actitud, la de la col·laboradora, que ha generat tota mena de comentaris per part dels espectadors. Així, hi ha qui ha defensat a la canària, amb comentaris com «és la seva vida, senyors. És que la vostra vida és perfecta?», però també hi ha qui l'ha atacat.

Entre els missatges que han deixat a les xarxes socials contra ella han destacat alguns com: «Quan es diuen veritats, i no es volen afrontar, passa el que passa. Espavila».