Shakira 2020

Shakira provoca un terratrèmol amb un petó (que no és a Piqué)

L'artista ha emocionat els seus seguidors

Shakira acaba un any on ha hagut de deixar de banda la seva carrera musical i tancar-se a casa com la majoria d'habitants del món. Tot i això, aquest ha estat un any intens per la cantant colombiana.

Shakira i Gerard Piqué han estat entretinguts durant aquest any. Tal com ha compartit la parella a les xarxes, han donat la benvinguda a un nou membre de la família que de ben segur va alegrar els dies de la família. En el terreny professional, Shakira ha estrenat aquest mes una nova cançó amb The Black Eyed Peas que va fer que la colombiana trenqués rècords a Instagram.

Shakira felicita les festes de Nadal als seus seguidors

Tot allò que fa Shakira es converteix en notícia. Ara, la cantant ha volgut enviar felicitacions per aquestes festes i ho ha fet, un cop més, a través de les seves xarxes. Amb una senzilla fotografia i un breu missatge, els seguidors i fans de Shakira no han pogut contenir les ganes de felicitar el Nadal a la seva ídola.

Amb el missatge «Un petó de Nadal» i una fotografia on se la pot veure enviant un petó, Shakira ha trencat Twitter i els seus seguidors no han tardat a respondre a l'artista com si es tractés d'una amiga o familiar.