Gerard Piqué i Shakira a la final de la Copa Davis 2019 a Madrid

Piqué i Shakira anuncien per sorpresa l'arribada d'un nou membre a la seva família

La cantant ho ha compartit alegrement a les xarxes

Shakira i Gerard Piqué tenen un nou petitó a casa. La cantant colombiana ho ha compartit a les seves xarxes socials amb un breu missatge anunciant l’arribada del nou membre de la família: «Us presento a Max Piqué Mebarak! Una boleta adorable!».

Tot i que alguns seguidors l’han comentat la fotografia com si fos un nou fill, el cert és que Max és el nou conill de la família formada pel futbolista blaugrana i la cantant internacional. Amb noves restriccions i confinaments anunciant-se diàriament, sembla que la parella i els seus fills han optat per adquirir un petit animal que els hi faci companyia a casa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet Max Piqué Mebarak! AKA ball of cuteness!

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

La Shakira més humana i natural es mostra a les xarxes

Aquest temps sense música en directe està servint per treure noves facetes de Shakira. A més d’aquest amor que comparteix públicament pels animals, la cantant va treure’s un curs de Filosofia Antiga durant el confinament, demostrant que no només té talent a les cordes vocals.

Recentment també va demostrar que la música no és la seva única manera d’enamorar el públic. A través d’un filtre de l’aplicació ‘TikTok’, Shakira va respondre diverses preguntes relacionades amb el món de la biologia, astrologia i la ciència en general. Encara que dubtés una mica, va acabar demostrant al món que intel·ligència no li falta.

I des de compartir la seva graduació online i els seus coneixements fins anunciar l’arribada d’una nova mascota a la família. Així és Shakira, qui sempre ha tingut una relació molt propera amb els seus seguidors. Bona mostra d’això és el vídeo familiar que va penjar amb el seu germà Tony amb motiu del seu aniversari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz cumpleaños a mi hermano Tonino!! El más bacán de los bacanes!

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Sens dubte, la cantant colombiana és la via més directa a consultar per saber sobre la seva vida i la de Piqué, la seva parella, qui no es deixa veure molt més enllà dels entrenaments del FC Barcelona. De fet, el blaugrana i la cantant van ser vists a Llagostera en el debut de l’Andorra FC. El seu partit va acabar en derrota i la parella va tornar a Barcelona amb un sabor agredolç.