Shakira bailando en uno de sus videoclips

Shakira sorprèn els fans superant un repte viral que no tothom és capaç de finalitzar

La cantant ha demostrat que té molta cultura general

La cantant colombiana Shakira no para de sorprendre. Si fa uns mesos confessava que s’havia graduat en un curs de Filosofia Antiga durant el confinament, ara ha compartit un vídeo on demostra el seu coneixement a la rama de la ciència.

L’artista no dubta a compartir totes les xarxes possibles amb els seus fans, i per això és una gran usuària de la plataforma ‘Tik Tok’. En aquesta aplicació es poden fer servir efectes, alguns d’ells per editar les imatges i altres per fer nous reptes o bromes. En aquesta ocasió, Shakira ha optat per fer servir un efecte amb 10 preguntes sobre ciència que potser no tothom podria respondre a la perfecció.

Shakira sorprèn amb els seus coneixements sobre ciència

A més, el peu de foto que acompanya el vídeo fa una picadeta d’ull a un mític concurs espanyol: ‘Saber y ganar’. El meu programa favorit! Ok, Jordi Hurtado...!, escrivia sota el famós vídeo on respon qüestions sobre biologia, astrologia i química.

Shakira s’ha atrevit des de preguntes com ‘Quin d’aquests dos planetes és el més gran del sistema solar?’ o ‘Quants ossos té un tauró?’  fins a algunes que han fet dubtar fins i tot la cantant colombiana: ‘Quina mena de lent té una lupa?’. Després de dubtar i sorprendre’s durant 2 segons, la cantant respon de manera correcta fins a l’última pregunta i es corona amb 10/10 respostes encertades.

@shakira

OK ##QuizDeCiencia, let's do this! My favorite show! Ok, Jordi Hurtado…! ##QuizDeCiencia##voiceeffects

♬ original sound - Shakira

Tot apunta que la cantant es trobava en algun lloc públic, ja que a més de tenir la companyia d’un amic en algun moment del vídeo, es pot veure a la cantant mirant al seu voltant per comprovar que ningú l'està mirant mentre juga amb el seu mòbil.

Ara que el món de la cultura es troba paralitzat,i tenint en compte que Shakira no perd el temps a l’hora d’ampliar els seus estudis, no seria d’estranyar que l’artista sorprengués en uns mesos anunciant que té un nou projecte o curs relacionat amb la ciència.