Shakira durant la presentació de la Super Bowl a Miami el 30 de gener de 2020

Shakira dona una esperada i exitosa notícia enmig del confinament

Així ho ha compartit la cantant a través de les xarxes

Com la majoria d'empreses i negocis, el món de la música  es manté paralitzat mentre duri la crisi del coronavirus. Alguns artistes estan aprofitant per compondre i sorprendre els seus fans, com Rosalía, i altres aprofiten la seva feina per ser solidaris contra la lluita del CoVid-19.

Però també trobem artistes  que busquen altres ‘hobbies’ o experimenten en àmbits que sorprenen els seus seguidors. En aquesta ocasió, ha estat Shakira  qui ha compartit a les xarxes que als seus 43 anys s’ha graduat.  I no ha estat en el món de la música: s'ha graduat en Filosofia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

La cantant colombiana ha compartit el seu nou èxit: graduar-se d’un curs de Filosofia Antiga. Tal com ha explicat ella mateixa, ha consistit en quatre setmanes on l’artista ha explorat un món que res té a veure amb la seva passió per la música. «Gràcies a Plató, els seus predecessors i a la Universitat de Pennsylvania per la “diversió” d’aquestes 4 setmanes», escrivia la cantant.

Sens dubte, un gir inesperat en la vida de Shakira  que pocs podien sospitar. Durant aquestes setmanes, la cantant es troba amb Gerard Piqué i els seus fills a casa i s’ha mostrat molt activa i preocupada per la situació que està vivint actualment gran part del món.