Eva González saliendo de un coche on paquetes en la mano

El menyspreu d'Eva González que ha deixat tocat Cayetano Rivera

La presentadora de 'La Voz' ha ignorat per complet al seu marit

Segueixen passant els dies, les setmanes, i fins i tot els mesos i seguim sense veure rastre de Cayetano Rivera a les xarxes socials d'Eva González. És cert que la parella ha confirmat que estan molt bé tot i els rumors de la infidelitat del torero, però malgrat això, no hi ha cap mostra d'afecte.

El matrimoni ha passat les seves hores més baixes. Els rumors de la deslleialtat de Cayetano han fet molt de mal a la presentadora de 'La Voz'. A causa del coronavirus, són molts els famosos que no deixen de mostrar com estan tancats a casa amb les seves respectives parelles a través d'Instagram. Aquest no és el cas d'Eva González i el torero.

Eva s'oblida del seu marit

La model acaba de pujar una foto acompanyada del seu fill, que a jutjar per les imatges dels últims dies, sembla la seva única companyia en aquest confinament. Els fans de la miss troben a faltar algun gest d'afecte amb Cayetano, i és que Eva González no puja una foto del seu marit des de fa ni més ni menys que 24 setmanes.

Ells mateixos han confirmat que segueixen junts i que estan passant el confinament junts, però si mirem les imatges, a més d'un li podria passar pel cap que estan separats. Els seguidors de la presentadora no han parat de preguntar sobre Cayetano, ja que sembla haver desaparegut. És clar que Eva està menyspreant Cayetano, i és que per culpa d'aquest la seva vida va canviar per complet, després de sortir en tots els programes de televisió i en totes les revistes el suposat romanç del torero amb una altra dona, que casualment podria ser una exparella.

En la nova publicació de la presentadora, apareix un Cayetano que no és el seu marit, sinó el seu fill. «Avui hem fet pastís de xocolata amb galetes, el de tota la vida ... Per a mi és un dels sabors de la meva infància», ha comentat acompanyant la fotografia d'ella i el seu nen cuinant.

No apareixen junts a les xarxes

Durant els dies que portem de confinament, la model només ha pujat fotos del seu fill Cayetano, de manera que ell sí que està passant la quarantena amb ella. Aquests detalls ens fan veure que per molt que intentin fer veure a vegades, el torero i Eva no estan tan bé com abans, ja que en el passat  mostraven el seu amor a les xarxes.