Juan José Ballesta, actor i concursant de 'Masterchef Celebrity' 2020

El drama que viu Juan José Ballesta, gairebé arruïnat

El conegut actor ha estat un dels participants de l'última edició de 'MASTERCHEF Celebrity'

Juan José Ballesta es va donar a conèixer gràcies a la pel·lícula dramàtica 'El Bola', l'any 2001. Amb només 13 anys, aquest es convertia en un dels intèrprets més joves a guanyar un 'Óscar', posant-se davant dels seus peus un futur revelador. No obstant això, no va ser fins aquest any quan el públic ha pogut conèixer-lo de veritat gràcies a la seva participació a 'MASTERCHEF Celebrity'.

Ballesta s'ha convertit en un dels grans protagonistes del programa, fins a tal punt de guanyar-se l'afecte de l'audiència. El conegut actor és una persona molt familiar. Està casat amb Verónica Rebello i és pare d'un nen, Juanjito, i viu en una casa de camp amb hort i piscina a El Viso de San Juan.

La seva família l'acompanya a cada rodatge, a excepció del de 'MASTERCHEF Celebrity', on no han pogut ser-hi per les normes sanitàries imposades pel coronavirus. Tot i no estar acompanyant-lo tota la seva família, la veritat és que l'actor ha viscut el programa amb emoció i ganes i li ha suposat una injecció econòmica important.

Ho va deixar tot per treballar de marbrista

«Si no arriba a ser per MASTERCHEF, ja m'hagués gastat els estalvis», confessava Ballesta en una entrevista per a 'El País', en què assegurava que tant ell com la seva dona no havien pogut treballar durant el confinament. La veritat és que a Juan José Ballesta li encanta estar en actiu i no dubta a fer tota mena de feines per aconseguir-ho.

L'any 2005, el conegut actor ho deixava tot després de l'èxit de 'Siete vírgenes' i decidia treballar de marbrista, segons ha explicat en una entrevista amb Toñi Moreno: «Quan vaig aconseguir la 'Concha de Plata' va ser quan vaig dir, pararé i pensaré què és el que vull fer amb la meva vida i vaig posar-me a treballar en altres coses».

Durant aquests últims anys, Ballesta ha estat combinant la seva feina d'actor amb petits 'nyaps' que li permeten passar molt més temps amb la família. «Vaig començar a guanyar diners i no podia gaudir-los perquè era un embolic. Jo no m'oblido d'on he vingut i soc simpàtic amb tothom, però hi ha vegades que comences aquest 'boom' i no saps on posar-te», explicava a 'Viva la vida'.