La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

María Patiño deixa per terra Alejandra Rubio i sorprèn amb Terelu Campos

La presentadora de 'Socialité' ha acusat Alejandra Rubio de ser una mala professional

Sens dubte, María Patiño acomiada aquest 2020 carregada de polèmiques. Després de demanar-li disculpes a María del Monte a 'La última cena', la periodista rebia un dur cop per part d'Alba Carrillo, a causa de la mala relació que mantenen les dues després que la periodista parlés malament de la model mentre aquesta participa a 'Gran hermano VIP '. No contenta amb les polèmiques que manté obertes, la gallega ha decidit acabar l'any carregant durament contra Alejandra Rubio.

María Patiño ha parlat sobre la manca de professionalitat d'aquesta a 'Viva la vida', i fins i tot ha acusat la neta de María Teresa Campos de tenir un lloc de col·laboradora per únicament ser 'filla de...'. I és que sembla que la periodista no s'empassa a la petita de les Campos, després que aquesta s'atrevís a carregar públicament contra la periodista.

Patiño acusa Alejandra Rubio de mala professional

«A veure. Quan l'he vist expressar-se que quan surt del plató ja pensa en una altra cosa em dona la sensació que no es pren aquesta professió seriosament», començava dient Patiño a 'Socialité'.

«Hi ha gent que no és periodista que ha aconseguit fer una professió, com Kiko Hernández o Mila Ximénez, després de molts anys al peu del canó i moltes hores treballant davant de la càmera. Particularment, crec que no s'ho pren seriosament», continuava dient la gallega, farta que Alejandra Rubio es faci un lloc en televisió sense tenir aptituds per a això.

Malgrat tot, la periodista, al mateix que en el seu dia ho ha fet Belén Esteban, ha volgut enviar-li un consell a la filla de Terelu Campos: «Ser una noia molt maca no et durà a l'èxit, t'ho garanteixo. Perquè jo estaria morta de fam», reconeixia.

La periodista gallega també ha volgut fer esment a l'actitud que ha pres Alejandra Rubio, quan Jorge Javier va assegurar que veia ridícul que Terelu Campos defensés públicament la seva filla. «Crida l'atenció que Alejandra doni suport a les idees de Jorge Javier pel que fa a la sobreprotecció de Terelu en el camp professional o laboral, però que ella treballi amb la seva mare.»

«És a dir, jo entenc que ha tingut una proposta professional i ella ha pres la decisió d'acceptar-la, però si realment té tan clar que no li convé estar al costat de la seva mare professionalment, millor haver dit no i haver esperat una proposta en la qual poguéssim veure-la en solitari i sense xarxa», començava dient.

Finalment, l'estrella de 'Socialité' acabava per donar-li la puntada final al seu discurs acusant Alejandra Rubio d'estar a 'Viva la vida' per ser filla de Terelu: «A mi ningú em donava copets a l'esquena per ser filla de ningú. És una cosa que agrairé la resta de la meva vida», acabava afegint la presentadora.

La inesperada defensa de María Patiño cap a Carmen Borrego

No obstant això, el que més ha sorprès de la periodista no han sigut aquestes paraules contra Alejandra Rubio, sinó la seva defensa cap a la filla petita de María Teresa Campos. I és que Patiño no ha dubtat a confessar que, ara per ara, se sent més a prop de Carmen Borrego que mai.

«Jo he acabat l'any apropant-me a Carmen Borrego perquè com sempre li donen a ella. S'ha convertit en el 'punching ball' de la família», començava dient la presentadora de 'Socialité'.

«Vull protegir Carmen Borrego perquè si lloem la frescor d'Alejandra Rubio, per què no lloem la frescor de Carmen Borrego que és molt més incorrecta que Terelu? Sempre he estat molt crítica amb Carmen, però he acabat acostant-me a ella. Amb Terelu ja no tinc la mateixa relació, però li segueixo tenint respecte i afecte», sentenciava finalment María Patiño.