El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Telecinco anuncia per sorpresa la tornada d'un popular programa amb noves regles

Un concursant de 'Gran Hermano' es converteix en una de les estrelles de la nova edició

Existia un gran misteri per resoldre en el món de la televisió. Fa quinze dies va acabar la segona edició de 'La casa fuerte' i fins al moment hi havien molt poques pistes sobre el nou programa que substituiria el buit dels 'realities' a Telecinco.

Es deia que podria tornar 'Supervivientes', tot i que aquest programa acostuma a emetre's a partir de la tardor, també s'havia comentat que potser Mediaset decidia tornar amb 'Gran Hermano' a partir del gener. Tot i els rumors, 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' hauran d'esperar, ja que serà un altre el programa que substituirà 'La casa fuerte'. 

Torna 'La isla de las tentaciones' 

Finalment Mediaset, esperant que se suavitzin les restriccions sanitàries, ha decidit apostar per un programa que ja està gravat i pendent de ser emès. D'aquesta manera, Telecinco guanya temps mentre organitza la tornada de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes'. Ara bé, la cadena de Paolo Vasile serà observada amb detall, ja que en el seu moment aquest programa va desaparèixer després d'una denúncia per agressió sexual per part d'una concursant, que va posar a la cadena i a la productora en el punt de mira. 

Així doncs, Telecinco ha anunciat la tornada de 'La isla de las tentaciones' amb una tercera edició que va ser gravada amb Sandra Barneda com a presentadora, pocs dies després de finalitzar els enregistraments de la temporada que van protagonitzar Tom Brusse i Melyssa Pinto, entre altres. En aquesta primera promoció es poden veure les noves parelles, entre les quals apareix un exconcursant de 'Gran Hermano', que assegura patir crisis de gelosia amb la seva parella. 


Vells coneguts de Telecinco entre els nous concursants

El programa comptarà amb la participació de cinc parelles, algunes anònimes i altres amb un llarg recorregut dins dels platós de Telecinco. Coneixerem a Diego i Lola, que, com Tom i Melyssa, són de l'univers 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. En aquesta ocasió hi haurà un concursant de 'Gran Hermano 15' que posarà a prova la gelosia de la seva parella. Aquest concursant és Hugo Pérez, que es va fer famós per haver entrat a la casa de Guadalix amb la seva cabra, però ara participarà amb la seva parella, Lara.

La convivència la completaran Jesús i Marina, Raúl i Claudia, i Manu i Lucía. A més, en aquesta primera promoció s'anuncia que canvia la mecànica del 'reality', ja que Barneda afirma que el programa evoluciona i que ja res tornarà a ser com abans. Si bé és cert que aquesta expressió podria ser una estratègia per cridar l'atenció de l'audiència, sembla que en aquesta ocasió és veritat. 

Encara es desconeix la data exacta de l'estrena del programa, però alguns comptes a les xarxes socials afirmen que la seva estrena estaria prevista per al dijous 7 de gener. Previsiblement el programa comptarà amb dues emissions setmanals i un debat que es completarà amb els comentaris i debats que es duran a terme a 'Sálvame', 'El programa d'AR' i la resta d'espais de la cadena.