La fotografia plena d'amor de Lara Álvarez: «Doncs ja ho tens tot»

La presentadora viu un moment de plena de felicitat

La presentadora Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Lara Álvarez publica una fotografia plena d'amor | Instagram

Una de les presentadores més estimades i conegudes de Telecinco és, sense cap dubte, Lara Álvarez, que ha captivat al públic amb la seva simpatia, naturalitat i, per descomptat, amb el seu innegable atractiu. És per això que Lara sempre està en el punt de mira, però avui especialment, ja que ha publicat una fotografia a Instagram en què desprèn molt d'amor.

La imatge d'Instagram

Lara és molt activa en xarxes socials i li agrada compartir amb els seus seguidors tot el que fa, des de l'esport que practica fins als llocs que visita. A més, la presentadora també comparteix moltes imatges amb les seves mascotes, els seus dos gossos. De fet, només tenia un gos, Choco, però ara ha arribat una nova gosseta a la família, Lúa.

La presentadora està encantada amb les seves mascotes i no ha dubtat en compartir una fotografia amb ells en el seu compte d'Instagram. Una imatge en la qual apareix somrient i abraçada a tots dos i que està acompanyada del següent comentari: «Què més?».

D'aquesta manera, deixa clar que està enamoradíssima dels seus animals. Els seguidors i seguidores de Lara Álvarez han fet molts bons comentaris:

  • «Amor elevat al quadrat».
  • «Ja ho tens tot».
  • «Quina foto més bonica!».
  • «Amor pur».
  • «Preciosa foto, els millors companys que es poden tenir. Sempre donen amor incondicional».
  • «Són tan preciosos i donen tant amor que... res més».

Lara Álvarez està molt feliç 

Amb aquesta fotografia, l'estrella de Telecinco ha manifestat que està vivint una etapa molt feliç amb les seves mascotes, que li donen molta alegria en el seu dia a dia. Tanmateix, no podem passar per alt tampoc que està gaudint d'una gran felicitat en l'àmbit personal. Sí, perquè no cal passar per alt que fa uns dies es donava a conèixer que ha tornat a trobar l'amor. En concret, després de la seva ruptura amb l'actor i model Andrés Velencoso, sembla que ha tornat a somriure. I ho ha fet gràcies a Román Mosteiro.

Román Mosteiro és un empresari de La Corunya que comparteix amb la presentadora la seva passió pels animals, pel món del motor i també pel surf. Així mateix, cal destacar que és el director general del Grupo Silk, companyia que s'encarrega de controlar un total de 25 locals d'oci a la ciutat de Madrid. És més, cal subratllar que Lara i Román ja van estar sortint en 2016 i, poc després, van decidir trencar. No obstant això, l'any 2017 van optar per donar-se una segona oportunitat, encara que tampoc va funcionar. Ara bé, «la tercera és la bona».

El triomf en l'àmbit professional

De la mateixa manera, no podem passar per alt que Lara està gaudint d'una gran etapa professional. Durant aquests mesos ha estat una de les presentadores del reality 'La casa fuerte'. Així mateix, segur que ja s'està preparant per presentar la nova edició de 'Supervivientes' a Telecinco. 


Comentaris

envia el comentari