Antonio Banderas a la presentació del musical 'A Chorus line' a Barcelona, el 27 de gener del 2020

La desconeguda malaltia d'Antonio Banderas que l'obliga a evitar els perfums

El conegut actor ha d'evitar utilitzar colònies o locions perfumades

Fa tan sols tres anys que Antonio Banderas va patir un infart, el qual ha suposat un abans i un després en la seva vida, ja que ha après a valorar el que realment és important. Tot i triomfar en el món cinematogràfic, el malagueny no ha aconseguit tenir molt bona sort en l'àmbit sanitari. A més de patir l'infart, ja fa molts anys que Banderas pateix un greu problema pel qual ha d'evitar utilitzar perfums. 

La greu malaltia d'Antonio Banderas

Les picades de mosquit són molt molestes, però per a Antonio Banderas ho són molt més. Banderas és al·lèrgic a la picada d'aquests petits animals, que dipositen toxines a través de la pell i provoquen una reacció en la persona. En el cas de l'actor, una picada pot arribar a jugar-li una mala passada, a més del dolor i de la inflor habitual. 

Acostumat a patir aquest tipus de molèsties, Antonio Banderas ha de vigilar que després d'una picada la picor no s'estengui per tot el seu cos. Així doncs, en els casos més lleus, una picada de mosquit pot fer que Banderas tingui sensació de malestar durant deu dies. En canvi, en els casos més greus, els símptomes poden arribar a ser urticàries, nàusees, vòmits i diarrea.

Per si no n'hi hagués prou, també pot patir anafilaxi, una reacció caracteritzada per la confusió, per la sensació d'asfíxia i altres símptomes pels quals és aconsellable acudir a professionals per resoldre el problema a temps i evitar mals majors.

Els trucs per prevenir la malaltia

Per evitar que aquesta al·lèrgia el tingui retirat del seu treball durant diversos dies, Antonio Banderas té diferents trucs perquè els mosquits no s'acostin a ell. Per tant, Banderas evita llocs on puguin viure certs animals com les abelles, evita les peces de colors cridaners, utilitza calçat còmode que protegeixi el seu cos i, a més, no utilitza perfums o locions perfumades. 

Positiu en Covid-19

Cal recordar que el passat estiu, l'actor preocupava als seus seguidors després de revelar que es trobava aïllat després de donar positiu en Coronavirus. Tot i la preocupació inicial, el malagueny assegurava que es trobava en perfectes condicions i que només es notava «una mica més cansat del que és habitual».

Vint-i-un dies després de confinament, el conegut actor reapareixia a les seves xarxes socials per anunciar que ja estava totalment curat i que tornava a la feina amb més força que mai: «Després de vint-i-un dies de confinament, puc dir que he superat la infecció per Covid -19. Estic curat. Un record per aquells que no ho van aconseguir i per als que ho han passat pitjor que jo. Ànims per a tots els que estan lluitant contra el virus».

Ara, sembla que Antonio Banderas només ha de fer front a la seva particular al·lèrgia als mosquits, encara que això sí, l'actor ja té els seus trucs per evitar les incòmodes reaccions.