Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

L'error en directe que ha viscut Jorge Javier amb una convidada i que el deixa fatal

La veterana actriu va deixar entreveure que el 'Deluxe' de dissabte passat va ser gravat prèviament

La veterana actriu espanyola Verónica Forqué, va ser la convidada del passat cap de setmana a 'Sábado Deluxe'. La carismàtica intèrpret va assistir per primer cop al programa de Jorge Javier Vázquez per parlar de tots els temes; des de repassar la seva llarga vida professional, com al debat de la legalitat de les drogues, els temes més candents de 'Sálvame' com el d'Isabel Pantoja, o les depressions que va patir l'actriu en els últims anys.

A més d'aquests assumptes, Forqué també va abordar el tema de les relacions extramatrimonials o el de la situació de la monarquia espanyola, de rabiosa actualitat pels últims escàndols del rei emèrit i el missatge del rei Felip VI la nit de Nadal.

El gran error de Verónica Forqué que va arruïnar el programa

L'entrevista del 'Deluxe' no va començar massa bé per Jorge Javier i Verónica Forqué, ja que la sinceritat de l'actriu va arruïnar en part el programa del dissabte. En preguntar-li Jorge Javier si voldria tornar a enamorar-se una altra vegada sense data de caducitat, l'actriu va revelar sense voler que Telecinco estava emetent un fals directe.

«Ara mateix, així a les 08:00 del matí aquí amb el rímel...», va dir l'actriu. Un error de gran importància que Jorge Javier Vázquez va voler dissimular arreglant-ho d'aquesta manera: «A les 08:00 del matí, bé...».

L'actriu va oferir el seu punt de vista sobre les drogues

«Soc una professional de la marihuana, fumo cada dia, però sempre a la nit quan ha acabat la feina. La maria és l'única cosa que m'agrada i no bec alcohol», ha afirmat Forqué. «No vull fer apologia d'això. M'agrada acostar-me a l'hora de la meva mort amb aquesta serenitat, no estic orgullosa d'això, però ho deixaré segurament», ha confessat l'actriu.

«Jo legalitzaria totes les drogues, així s'acabarien les màfies. Les màfies existeixen quan hi ha coses prohibides. La prostitució és com l'avortament, cal aprovar-lo i implantar lleis, és molt important», ha sentenciat l'actriu en una entrevista que va donar molt de si en tots els aspectes.

Els seus 'zascas' a Isabel Pantoja

L'actriu, que va afirmar estar enganxada a les trames diàries de 'Sálvame', també va oferir la seva opinió sobre el conflicte que viu Isabel Pantoja amb els seus fills. «Els fills sempre tenen raó, encara que s'equivoquin», afirmava defensant Kiko Rivera .

«Cal despertar a aquesta dona. Isabel, de què vas? Et queden dos minuts i mig de vida. Tens un fill i una filla, et moriràs feta una desgraciada. Ningú t'estima. A tu t'agrada que ningú t'estimi?», va assegurar Forqué.

Verónica Forqué es va obrir en canal per explicar les depressions que va patir

Un altre dels temes que l'actriu espanyola no va voler deixar passar va ser les depressions que va patir en els últims anys. La primera d'elles arribaria allà per l'any 2013, època en la qual la seva filla María va marxar a Tailàndia i la seva relació matrimonial amb Manuel Iborra s'estava acabant.

En aquell temps, Forqué va haver de prendre antidepressius per resistir-ho tot, encara que va dir que el seu pas per 'La que se avecina', sèrie en la qual va estar en diversos capítols, va ajudar-la molt a superar tot el que arrossegava en la seva vida personal.

El 2014, el seu matrimoni va arribar al seu fi per sempre. «El més important de la parella és el sexe. I el tema del llit, després de 35 anys, es converteix en una cosa molt insípida», va confessar Verónica Forqué. D'altra banda, el 2016 arribaria la seva segona depressió, coincidint amb un dur moment físic per a l'actriu, a causa d'una operació d'esquena.