María Pombo a un photocall de Viajeras

María Pombo publica el primer vídeo del seu bebè a Instagram

El primogènit de la 'influencer', Martín, va néixer el passat 27 de desembre

María Pombo li acaba de donar la benvinguda al seu primer fill, Martín, i, tan sols unes hores després, ha presentat al seu primogènit als seus gairebé 2 milions de seguidors. La madrilenya ha compartit un vídeo en què apareix el petit dormint en els seus braços i la cançó 'A thousand years' de Christina Perri de fons. «La meva vida», ha escrit al costat de les primeres imatges del seu nadó.

Una publicació que ja ha aconseguit més de 260 mil 'm'agrada' i una infinitat de felicitacions per l'arribada del seu primer fill. «El miracle més meravellós del món!!! Enhorabona a tots dos, un petó  enorme i a gaudir d'aquest gran regal», ha escrit el cantant Ignacio Serrano. «Enhorabona. Martín és preciós», ha assenyalat Cristina Pedroche. «Que bonic és, enhorabona família», han estat les paraules de Laura Escanes.

María Pombo no ha sigut l'única que ha publicat imatges del seu primogènit en les seves xarxes socials. El seu marit, Pablo Castellanos, també ha compartit un vídeo del seu fill en el seu compte d'Instagram. «Mai vaig pensar que m'agradaria canviar bolquers a les 4 am. Visca la vida més que mai», ha escrit al costat de la gravació.

«L'amor de la meva vida ha arribat»

Tot i que Martín havia de néixer a principis d'any, la mateixa 'influencer' va anunciar fa uns dies que el seu ginecòleg li havia explicat que, tot i que estava tot bé, el nadó estava «creixent a un ritme més lent» i, per aquest motiu, hi havia moltes possibilitats que li induïssin el part per «començar a alimentar-lo fora, perquè sembla que té moltes ganes de sortir».

Així ha estat. María Pombo i Pablo Castellanos, van ingressar el passat diumenge 27 de desembre vora les 10 del matí a l'hospital. No obstant això, el seu primogènit no va arribar fins a les 18 hores de la tarda a través d'un part natural, tal com va anunciar la mateixa 'influencer' a les seves xarxes socials.

«Indescriptible. L'amor de la meva vida ha arribat avui a les 18. Gràcies de cor a tots pels vostres missatges», va escriure la madrilenya en el seu compte d'Instagram al costat d'una tendra imatge del seu nadó dormint al bressol per nounats de l'hospital.

El 2020, un any difícil per María Pombo

Martín ha arribat en un any difícil per María Pombo. Tan sols uns dies després d'anunciar el seu embaràs, la 'influencer' donava a conèixer els resultats de les proves que s'havia fet recentment. «Efectivament tinc esclerosi múltiple», va confessar en un vídeo que va publicar a les seves xarxes socials. Tot i això, ha destacat que tenia una raó molt gran «per la qual ser molt, molt, feliç».

«Com vaig dir, de vegades les il·lusions guanyen al pes de les pedres, amb la qual cosa la il·lusió que tenim ara guanya per golejada». No obstant això, fa tan sols unes setmanes va rebre un altre cop dur: la mort de Luis, el seu avi matern, a qui ella estava molt unida.

«Estel, estel, tan blanc com la neu, ves amb el teu pastoret no vingui el llop i et porti. Lluna de plata bonica, lluna de dolç brillar, dona'm la teva llum tan bonica, que he perdut una ovelleta i l'he de trobar. L'avi Luis», va escriure la Pombo a les seves xarxes socials.

Martín ha arribat a la seva vida per pal·liar les males notícies i per omplir d'alegria a la família, Tot i això, encara els queda un dilema per resoldre: quin serà el primer cognom del petit. La 'influencer' ha assenyalat en diverses ocasions que li agradaria que el seu fill portés el seu cognom en primer lloc, de manera que ara hauran de debatre quina serà l'elecció final.