Antonio David, tocat: la notícia que volia evitar que la premsa publiqués

Kiko Jiménez assegura que el col·laborador continua pagant avui dia les costes del judici del qual va sortir perdedor

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Kiko Jiménez assegura que el col·laborador continua pagant avui dia les costes del judici del qual va sortir perdedor | Twitter

Antonio David Flores no va passar ahir una tarda molt agradable a 'Sálvame'. El pare de Rocío Flores ha tingut un complicat cara a cara amb Kiko Jiménez a durant la tarda del dimarts 25 d'agost, en el qual van treure tots els seus mal rotllos. Entre els temes que havien de discutir, Kiko li va recordar a Antonio David la demanda milionària que va interposar a Rocío Jurado i que, finalment, va perdre després de celebrar-se el judici contra 'la más grande'.

Aquest aspecte que ha tret a la palestra Kiko ha fet que Antonio David no tingués més remei que reconèixer en directe que es penedeix d'haver posat aquella demanda contra l'àvia dels seus fills. 

«Tinc a tota la família a favor meu i m'han reconegut la meva feina com a pare»

«De l'únic del que em penedeixo va ser una vegada que després d'acabar amb el meu matrimoni, ella va parlar alguna cosa i la vaig demandar molt mal assessorat. Un advocat que no hauria d'haver contractat. Aquesta va ser la meva major equivocació. A partir d'aquí, ja ho heu vist: Tinc a tota la família a favor meu, i m'han reconegut la meva feina com a pare», explicava Antonio David elevant el to de veu. 

Però l'acusació de Kiko Jiménez no es va quedar allà. El col·laborador de 'Sálvame' va confessar que «Antonio David segueix pagant el dia d'avui les despeses d'aquell judici i que va parlar amb Gloria Camila perquè intercedís». Antonio David acusava llavors a Kiko de ser «un mentider».

Antonio David confessa que segueix pagant pel judici contra Rocío Jurado

Alhora, Antonio David es referia a Kiko com a «mentider» per la teòrica petició que va fer a Gloria Camila. Una mica més tard, el col·laborador reconeixia que després de perdre el judici contra Rocío Jurado va haver de pagar 750.000 euros, «dels quals hi ha una quantitat important ja pagada, i la resta la segueixo pagant».


Comentaris

envia el comentari